[突發]1830 TVB訪問陳彥霖媽咪!

1532 回覆
45 Like 240 Dislike
裸屍都話冇可疑 真係痴撚線老母
15歲返工??
個女同老母講有把男人聲夜晚同佢講野咁老母咪覺得個女有思覺失調LOR

你話有把男人聲夜晚同你講野既話,我都會話你思覺失調嫁WOR
新聞有冇報過死者衣物搵到未
SOR太多資訊跟唔足
開頭就話演員,show 出世紙又話乜乜乜,做咩都唔滿意,垃圾連登仔一言堂
如果我被自殺 我啊媽可能都會咁屈我
Good evening sir
多謝你俾我block
又得cctvb獨家……霖霖請安息,香港人會為您討回公道
順鬼咩,用連登開post如果講返同一番說話,肯定又比人屌到仆街
講話係比黑狗殺就唔同,唔洗fc啲人都一定信
都唔出奇既

換著你有個深藍老母 你都唔會同佢講你去「發夢」

加上藍絲天生個種低級智力 佢就可能信係真
就算彥霖真係話場運動變左質 會唔會呃9佢老母 唔想比老母知佢出去炸
利申 我成日同啲藍絲親戚講話自己係撐警 費撚事同佢地嘈
但醫生話只係反叛
正常唔係內疚自己唔留意佢多D
而係困擾
其實真係好撚恐怖
佢老母話佢有思覺失調
好似大陸突然憂鬱自殺
呢位巴打幾耐冇出過街 cctv一定唔清? 而加出面大把高清cctv
cctvb訪問陳彥琳媽咪訪問片段
https://lih.kg/1660187

don't forget please!!

仲要係除曬d衫先跳

連做咗20幾年的法醫都覺得可疑
[資深法醫] :
陳彥霖案有疑點,警方太快下結論
https://lih.kg/1656488
資深法醫馬宣立分析陳彥霖事件的疑點
以及講解法醫工作、火化程序
帶曬黑超 個樣係識佢分唔到係邊個果位
一堆人出黎話炒車
新疆就係咁,教育營度同記者講我好開心我奶共
唔可以15歲返工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞