[突發]1830 TVB訪問陳彥霖媽咪!

1532 回覆
45 Like 240 Dislike
根本就係炒車,事實唔係佢地心目中既答案就一路屌
我地大膽假設佢真係彥霖阿媽:
1)其實之前啱啱發現彥霖失蹤個陣已經報過佢老母迴避好多問題叫人唔好問 其實比黑警迫佢講真係唔出奇
2)佢100%係藍絲,咁彥霖呃佢阿媽然後出去發夢都唔出奇
3)CCTVB會cut走人地講既嘢都唔係第一日既事 佢講左乜其實都未必係佢完整意思
4)完全睇唔出點解佢咁冷靜 分分鐘佢根本唔鍾意個女 講既嘢會有所偏頗
即係代表 佢講既嘢其實冇乜參考價值 咪曬時間啦專心查案啦 靠CCTVB托咩
佢老母根本無畀過證據證明佢知個女係自殺
淨係一味信差佬
又話睇哂「所有」CCTV
究竟佢睇到啲咩又唔講 分分鐘就係DI第一次放果兩條
好難想像個女裸屍
個老母會一口咬定佢係自殺
痴撚線
仲話咩買蛋糕經過
聽講個女同佢分開住
講真
本來我係覺得有啲機會係自殺
但係睇完我覺得佢媽先最可疑
呢個世界上竟然有啲咁嘅老母
完全聽唔到佢係為個女嘅死而傷心
其實有精神病嘅係佢
真係唔係世上所有父母都錫仔女
世上真係會有啲老母同老公離左婚
唔想理個小朋友
因為覺得佢小朋友係佢嘅陰影
亦覺得小朋友阻住佢搵食
如果彥霖真係自殺
睇怕都係因為佢嘅家庭帶唔到快樂俾佢
如果唔係 有起事上黎
點解佢第一個想搵嘅係男朋友daddy?
我真係覺得佢好慘
一係佢同個後父收埋另一個仔女係大陸比人捉撚住,一係佢收撚左好多安家費,一係就佢真係痴撚線先唔想個女翻案
所以呢?

我哋維護法治
更加要有真憑實據
唔好令自己跌到藍屍水準
你係咪誤解左手足係黑社會?
反叛未必單純字面咁解

利申專登上網搵
如果咁都信,即係等於信劉曉波係自然病死一樣
垃圾老母
點解死嗰個唔係你呢條仆街藍絲
蘋果跟到咁撚貼都唔比佢訪問
條臭閪係佢眼中只會care自己同黑狗男朋友,其他人佢根本唔會在乎
講到自己好錫個女
個櫃寧願擺堆垃圾公仔,都冇一張母女合照
Kin 佢老母男朋友?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞