[突發]1830 TVB訪問陳彥霖媽咪!

1532 回覆
45 Like 240 Dislike
彥霖母親承認她曾於6月上街派文宣,但到7月已經無再參與活動:「因為佢覺得運動已經變咗質。」

但8月11彥霖仲係街頭拍片:
有網民回憶8月11日當日亦曾見過彥霖,指她當時「係咁好大聲話支持我哋、佢都食咗好多次催淚彈、仲問大家需唔需要嘢食同水」,又在車廂鼓勵手足道:「大家都要撐到最後,我都會一樣!」

唔排除之後彥霖發夢再無同佢媽講 可能呃佢話去街但其實去左發夢
好多留言都針對番連登仔
事實上就算唔睇連登
連我阿媽都覺得唔可信既時候

都係果句 林莫搵過CCTVB做ON9片
連登仔冇可能唔知

除非....
睇醫生,醫生話佢反叛,唔認為佢有病喎
唔一定狗,有堆專門引戰有堆放負撚,大量真心膠
明明學校嘅cctv其實乜都冇錄到
並唔係關鍵
一直等緊為乜有人要逐d逐d放片等人去查
最一開始放風等全港去查嘅目的係乜?

聽到句「開始變質」
終於明白想製造咩影響了
真係好假
明明ig有彥琳支持手足既片段
佢話個女冇支持過抗爭
收皮啦大話精
人一藍腦便殘
唔駛睇
係,佢阿媽話彥霖覺得個活動變曬質唔會再去
但彥霖食催淚彈果條片唔係咁講咯

tvb打曬格,不過係見到佢手指上個紋身
你班仆街日撚日係到炒作呀
連登查點影響到佢老母?
咁有影響力林鄭死左啦
一早見到你係到幫手證片係真片
成班以為自己係神探,有咩證據都話係假,所有野都有驚天大陰謀。
唔係話唔好查落去,但自己都唔好未審先判,否則必然車毀人亡。
點都唔會炒車
從調查角度,自殺都有因架ma
依加係popo 草草了事,要公民查案了
跟住帶埋風向,厲害
黑角抄車
一係佢公開個黃綠醫生個名,如果佢個女真係誤診而搞到跳海嘅話個醫生有好大責任喎
唔關事 好明顯吹水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞