[突發]1830 TVB訪問陳彥霖媽咪!

1532 回覆
45 Like 240 Dislike
我覺得cctv係真
但我覺得佢老母係一個好唔負責任嘅老母
佢個女死得咁懸疑
世上唔會有一個愛子女嘅父母能夠一口咬定佢係自殺
同埋霖8月先話香港人加油 一齊走落去
佢媽刻意講到咁
我唔知點講
只係好心寒
覺得點解佢有個咁嘅阿媽
cctvb
我覺得9成9係佢老母

一早有人講左佢老母係藍絲啦

男友就疑似狗隻

而抹黑不嬲都係對家會用既招
事實就係彥霖死前拍過片叫香港加油
佢老母就抹黑話變左質 無再去
成個記招明顯有晒講犒,肯定係黑警諗既
一個垃圾師奶邊識咁講

可以講彥霖既死一定無咁簡單
你問出面一個正常母親,見到自己個女裸屍,仲信唔信係自殺
今朝有單新聞
凌晨2時許,西環城西道巴士總站海傍發生墮海事件,據報一名年約20歲女生,在上址海邊突然躍入海中。3名正在海邊閒聊的尼泊爾裔青年,其中一人見狀立即拋下救生圈,女生立即捉緊;其餘人士則報案求助。消防員迅即趕至現場,將墮海女生救起,她獲救時仍清醒,由救護員檢查後,送往瑪麗醫院治理。警方到場調查,相信事件無可疑。據悉,有人就讀理工大學,疑因學業問題不開心,一時想不通而自尋短見。

咁究竟一個游泳健將點樣輕鬆跳海自殺? 要發生咩事先咁大決心完全壓制到人類求生本能?
係 開始有高級5毛fake news 搞走行動post
推依個
出世紙唔代表啲咩
而家疑兇係香港政府
香港政府要偽造一張出世紙出嚟有幾難?
但仲係講唔通點解係裸體
真的炒車
邊個唔想,死位,要有入去打返出去嘅決心
好老實講,真係好多人帶風向,直頭空群而出

件事咁多疑點未解決,仲要越嚟越多,但有d 別有用心既人不停帶風向話人炒車,你地咩目的真係唔使明言
我個人覺得 就算有病
一個就算有精神病既人
跌左落水都識自己浮上黎
啱,佢地總有辦法兜,我諗應該要有條片係事主自拍住,講明自己係自殺之後跳落海,佢地先會信

不過到時佢地可能會話係deepfakes
睇完後,只係覺得點解懷疑話自已個女係思覺失調自殺,如果話佢感情困擾,家庭問題就可信。
另外片段太煽情了,正常黃絲母親唔會用憤怒言氣咁講話俾人滋擾,煩佢。
覺得佢母親係深藍,同埋有人想平息件事。
我比較想知訪問佢個女記者係邊個好生面口喎個背影
咁有冇家屬出黎嘈過?
炒咩車
唔理係咪老母真定假
死法已經可疑
CCTV 又係充滿疑點 甚至造假

應該繼續煲大佢
分明有問題 唔係使請佢老母出來做show
上面又話口窒窒肯定黑警教
龍門仼你擺啦
停啦大家
係咪想呢單野變成蘋果廣告有限公司果單野咁....
呢單野係有可疑的地方, 但無新證據前唔該大家推番啲有意義的POST啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞