[突發]1830 TVB訪問陳彥霖媽咪!

1532 回覆
45 Like 240 Dislike
係! 我幫個月月友申請過。
如果你呼曬啲氣呢?
最三毛嘅P牌仔屈人係支那人
因人廢言
夠薑你咪話王丹、侯德健都係共狗囉
邊個醫生話因爲反叛所以聽到多把聲呀
係人都知呢樣係精神出現問題先聽到

利申:對住一個思覺失調+抑鬱症病人好幾年
法醫都覺得可疑
根本好多疑點
媽媽講的內容都好多問題

[資深法醫] :
陳彥霖案有疑點,警方太快下結論
https://lih.kg/1656488

資深法醫馬宣立分析陳彥霖事件的疑點
以及講解法醫工作、火化程序

811 手足見過霖霖
關於陳同學條片有嘢想講
https://lih.kg/1654878
屌講呢d
屈自己個女痴線
仲屈話運動變質
乜鳩
就算游水抽筋 你個人都可以背向住個海浮住 姐係望住個天咁
你自己試一次先再講啦 正常人都做到
更何況一個游泳健將
為拗而拗
顛倒是非
驗下腦啦你
721 之後人神共憤
變咩質呀陳太?
可能以為女童院係軍校
一定要水落石出!!!!!
如果你是媽媽
你會選邊條路?

CCP慣用手法
銅鑼灣書店事件認罪片

上海楊佳殺警案
楊佳母親被失蹤及送往精神病院

64民運人士李旺陽「被自殺」後
妹妹夫婦被嚴密監控及失蹤

811 手足見過霖霖
關於陳同學條片有嘢想講
https://lih.kg/1654878
無錯, 淨係接受TVB 訪問已經有古怪
收皮屋企淨睇tvb嘅廢老 話連彦霖全裸都唔知
tvb垃撚圾無報 又唔問佢老母點睇佢個女全裸跳海
唔啱聽就block
我講一個可能係事實嘅出來都唔得?
乜撚科學精神都冇
得個生草嘅腦日日造謠陰謀論

你啲人癡夠未
質疑黨媒TVB係公民責任,提出疑點

1. 陳彥霖生前段片話佢會留守唔知邊度,唔會走,咁又點會係佢所講既港豬呢?
2. 唔係個個老母都會明白個仔/女,有好多人都係是旦作d籍口話出街都唔出奇
3. 又話破碎家庭,個老母邊有咁了解個女。
4. 個老母講野好風向撚,又話變質又剩
5. 醫生話佢冇思覺失調,比起關係咁差既老母,我信醫生既專業多D
6. CCTV果個係唔係佢都成疑,仲話睇佢神情?
7. 冇人有佢電話囉…

Between 訪問中除左張打碼出世紙,冇任何基於事實,有根據既資訊。

Between 既 between 唔係想人格謀殺佢老母,係我點都信唔過TVB姐,畢竟真係咩實質證據都冇。
咁假設佢真心想自殺,就算係佢擅長游水都無關係
睇到幾難
學好多巴打話齋
要港共冧收皮
好似89民運咁
死左到而家都未搞得清晒
之前我朋友想申請BNO同埋我做佢副簽人,但佢唔見左正本出世紙,因為佢份工好忙無時間攪,之後我幫佢申請同埋幫佢去拎埋。 所以我係好肯定第三者都可以申請他人出世紙。 當時我覺得好奇怪,所以先打去有關政府部門問左先肯定可以申請先上網付款。
成堆P牌出來話閉路電視偽造
「佢一心要死唔爭扎」
正常你點會唔掙扎
你要同你個大腦掙扎叫佢唔好掙扎

同我講顛倒是非? 你自己有無現實試過?
我游開水 試過未拉好筋之後游到去池中間突然抽筋
但都唔會去到遇溺咁款

唔好為拗而拗啦你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞