[突發]1830 TVB訪問陳彥霖媽咪!

1532 回覆
45 Like 240 Dislike
邊個信?
呢個真 追咗咁多post 都無巴打起過佢呀媽底 因為都知會打擾到佢 反而比較多係問有無人係陳彥霖現實中既朋友 係佢朋友到打聽
老老實實,如果做母親有一點愛女兒的心,不會這樣説話

喃嘸阿彌陀佛🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
一路好走
越黎越多證據出黎,用少少理性都知炒車

1. 冇人影到佢被捕既過程
2. 曾列謀殺,後改列屍體發現
3. CCTV拍到佢無啦啦除左對鞋填腳走,呢個係關鍵,為赤裸自殺提供重要依據
4. 有人拍到佢坐左係度喊,情緒係有問題
5. 最有力既一點,當事人既屋企人都企埋出黎承認自殺

唔好俾仇恨蓋過理性好唔好??
又話不分化不割蓆,d炒車撚係咁串人活係自己世界入面

兄弟爬山

麻煩真心覺得自己炒車既手足唔好再浪費時間出post,去做下其他文宣,覺得古怪既繼續查,而唔係互相分化
大家記唔記得林榮基?
因為得cctvb先肯做得出呢啲咁荒謬嘅造假訪問
之前咁多單自殺都無人出黎澄清,係呢單要專登出黎講? 此地無銀
可以係key上去,調轉諗 ,抹走去都得,仲易好多
而且都唔只一次 選擇性報導
yeah
記唔記得桂民海?
記唔記得李波
On9思想 你要咁諗都無法既
你係咪妄想症發作?
啱呀,睇新聞、睇tg、睇連登
連佢媽係邊度翻工都冇見到有人提
邊忽有電話打到比佢
受訪內容有冇問題唔評論
但tvb做獨家專訪依樣野都鬼到冚家剷啦
咁你證明到啲乜呀?
柒咗又唔認
死撐乜嘢啫你?
唔著鞋周圍行嚟行去,你覺得係正常人?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞