[突發]1830 TVB訪問陳彥霖媽咪!

1532 回覆
45 Like 240 Dislike
嗱我冇內幕,亦唔信有報夢
如果手足好關心陳同學請繼續查,不過純粹從場運動出發,主力放返喺其他行動好冇
可以肯定佢老母有份殺,或者知係邊個
自己個女死左無著衫, 真係無問題, 有冇受壓力
agger
呢句真係稿到仆街
唔止一單半單。每一次都系凭空想象就為人地立罪名。831話死人果單又系。咁低智慧,我真系好配服連登仔!
報夢 靈探就大把人信
CCTV 家人朋友就無人信
叫伯母認下邊個係佢個女先啦 好亂呀
之前見到有人講
但CCTV影到乜嘢只有警謊知

其實之前有巴打實地考察過
[實地考察]海濱公園cctv位置一覽+可疑地點
https://lih.kg/1656060

如果呢場運動會走向衰亡,死因一定係因為炒車假新聞
到時連登仔/示威者就無晒公信,比黑警拎返晒
咁你地滿意啦?

停啦好嘛?
TVB
我覺得係想令人覺得啲手足係咁揭人傷疤,係我地無中生有,但佢地做多左,明明佢有條片係講到明佢係手足
其實同腦殘藍絲一樣
係咁話比黑警打爆眼既女仔 係自己射彈珠造成
因為個女仔明明在生 都淨係出左一次影片
仲要係影片唔講明係黑警做

而連登仔今次就咬實佢自殺有可疑
其實都係一樣 拉上政治就係咁恐怖
"邊有呀媽會一口認定自己女係自殺,而唔係被殺死"
呢句你講完出黎唔覺得有問題嗰下好野
夾稿夾到出哂面
用懷疑思覺失調去證明佢係自殺
甚至想抹黑示威者係思覺失調
咁樣只係證明你作為母親係幾咁惡毒
連自己個女都可以出賣
就當佢真係老母
如果係錫個女
個女就唔會有事時寧願搵男朋友daddy
個女就唔會15歲人仔冇屋企翻

仲有
出過去既手足根本唔會話咩示威變質
就算人地同你講話唔再出去都好大可能唔想你呢個藍絲老母煩鳩住咋

最後都係幾個問題
唔討論cctv嘅彥霖係真定假,但係
1 點解要裸體自殺?
2 最重要既cctv幾時公開?
出世紙都可以整出黎架姐
新聞有喎
如果佢阿媽真係有睇到IG story佢個女講既野就唔會咁講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞