[突發]1830 TVB訪問陳彥霖媽咪!

1532 回覆
45 Like 240 Dislike
繼續生活在自己世界啦 仲唔岩聽就屈到岩為止
接受tvb訪問 廢中
有無人可以簡單講下佢老母講左乜

唔撚想睇tvb
我信呢個老母係真
係唔信佢講既野
查死因唔係一種消費,一件件浮屍發生咁密,你唔好同我講你無懷疑。
炒車唔係咁用,大家唔係假定被殺而追查,係要用證據證明佢點死,無論自殺定被殺。我明白你地頂唔順連登成日質疑條片真偽,但唔好就一概指出炒車,CCTV個樣分別咁大,你要話就叫HKDI拎多d片出來,唔係係度屌炒車,你依家同大陸吹話爆眼係手足造成有咩分別呀,到時藍絲醫生話唔係布袋彈傷,你又同我講連登仔炒車。
學校係紅底機構 點解會無可能造假?
呢個唔清楚
我只係想表達只有開庭審先可以令大部份人信
唔係cctvb 呢d東張西望式訪問就解決
而家只係由9成覺得佢係自殺變做得返5成
10月20 TST
咁就唔好話假彥霖KEY上去啦ON9
依家好明顯只係純粹用佢放出黎果段片再CUT走佢而已
你咁打同FAKE NEWS有咩分別?
cctvb 呢個訪問一則抹黑陳彥霖,屈一個無醫生確診嘅人有精神病

二則抹黑整場反送中示威遊行

垃圾!
Agger
連仔同廢老藍絲慢慢同化,啱聽嘅先聽,唔啱聽自過濾左
P牌分化一次過出曬嚟
睇左
六半新聞有

全部都係藍尸官腔
講到個女有精神病咁
agger
唔係個個父母都100%理解仔女
的確件事係好多疑點
唔岩聽咪帶風向囉繼續幫自己兜啦,兒登即係兒登
因為如果真係思覺失調 就會有醫療報告 會有record 佢咁講就住佢講 但又無法確定係咪有思覺失調
agger
唔係話查唔查案啊,點解一單case咁多疑點,你差佬無去解釋,之後一味話自殺就算,叫人點信服?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞