[突發]1830 TVB訪問陳彥霖媽咪!

1532 回覆
45 Like 240 Dislike
無爬文
點解cctvb會搵到陳同學既老母??
咁撚鬼既
Exactly大家要識得分辨
懷疑唔正常,明唔明呀豬西?
點造假呀?
幾日內搵個一樣樣+同一件衫+帶佢熟習環境+潦個劇本出來要佢跟住鳩貢+改埋閉路電視time scale而唔留痕跡......用下腦都知幾乎必不可能啦。
炒咗車咪認囉

走啦陰謀撚
中哂
有冇人知道陳母有冇親戚喺大陸?
有嘅話就明白佢點解會有D咁嘅解畫
認真上網睇
幻聽已經係思覺失調急性期
應該仲有其他病徵
社交退縮會做買蛋糕俾同事呢類social活動

唔通你鳩估先係真相?
你咁撚睇得起自己?
自戀狂?
社交退縮會做買蛋糕俾同事呢類social活動
關和唔和理非乜事?
勇武嘅就唔可以反對陰謀論?
收皮啦 p牌仔
老母應該係真,正正因為係真老母,
佢講嘅野先毫無參考價值。

大家唔好因為自己有個偉大的老母,就覺得天下嘅老母都偉大都係無私奉獻只為仔女好。

如果有巴絲都係破碎家庭長大+同性別(媽同女,仔同老豆)應該明白彥琳嘅處境。
你赤腳走出街我真係會覺得你唔正常
其實好撚可疑 呢度同公海無人搵到佢老母出黎
思覺失調=/=會自殺
連醫生都無確診到用咁嚟做結論實在太牽強
「三毛!黑警!Good evening Sir!」
其他媒體都搵唔到 唯獨tvb做獨家新聞
我都有親友自殺過生,想低調,唔想俾人知,係正常。
但真嘅自殺個案,係唔會有咁多疑點。

如果我個女死咗,又無著衫、cctv又多疑點,就算只有1%懷疑,我都會想辦法找出真相,等佢入土為安。
如果佢真係被殺,而我只為咗自己唔好傷心而唔搵真相,令佢死不瞑目,令兇手逍遙法外,我會憎自己一世。
如果viutv訪問佢就信
TVB
之前連個女條屍都認唔出
依家話個女有精神病?
咪係
咁何來比人滋擾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞