[突發]1830 TVB訪問陳彥霖媽咪!

1532 回覆
45 Like 240 Dislike
前幾日先有個自稱朋友既人話死因無可疑
班連登仔咪又係講極都唔信
勁多炒車撚出現好恐怖
事實應該係個老母完全唔了解個女
屌你如果彥霖覺得運動變左質咁IG啲片點解釋?
係性格上我寧願信佢朋友多過信佢老母
而且我我當你IVE所有CCTV都係真
但佢點樣得到彥霖係自殺呢個結論出黎呢?咁求尻其?
即使彥霖係自殺,但會唔會係應該調查下佢因咩事自殺啊?就咁就算?
我當老母講既野係岩,咁會唔會係關心一下係女童院期間發生左咩事啊?
人地隔住個mon都認到條屍 呢個所謂老母一開始仲話唔係 仲話自己錫佢 咁當時佢爆喊果陣點解話搵男友daddy而唔係搵阿媽
話埋自己個女思覺失調 呢個女人真係痴線
原來思覺失調會令人唔記得點游水
一個正常老母會有咁既表現?
原來訪問係黃淑明做。
佢真係有幻聽既話自殺有乜出奇
越來越恐怖成件事
真係好白痴,點解會有呢啲人,成日炒車
好多阿sir想我地唔好查落去
一路想打擊我地

食撚屎啦你班撚樣
依單野唔可以就咁算
總之而家有狗走出嚟話自己姦殺左條女之外都唔會有連登仔信
其實無咗個女 仲有咩威嚇可言比著係我 已經無野可以輸 最親嗰個都死咗
其實tvb 獨家咪姐係大陸cctv 專訪
你信唔信大爆炸得35個死?
咁成日話係佢朋友果D 咁撚緊要既野 有冇提過呀?
唔洗咁敏感喎,我和應吓佢啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞