[突發]1830 TVB訪問陳彥霖媽咪!

1532 回覆
45 Like 240 Dislike
仲有"報夢" 我唔覺得係巧合
無時無刻要戴住?
一唔戴住就係另一個人扮?
係咪想咁講呀?
https://youtu.be/pS7h_juy8LE?t=216
你咪ON99咁啦 事實你又唔信
硬係D野知得少呢 就懶9過嫌佢唔知...蝕抵咁樣
你地醒下啦
消費死人去打擊政府
某D人真係個良心去咗邊....
RIP
呢個時候無啦啦呀媽出黎接受CCTVB訪問
仲奇怪喎
變質呢句咁似五毛tone
其實你有無試過游水抽筋
你點抽筋都係可以浮到係水面
老實講
我覺得如果上頭係咁想澄清呢件事
咁想平息呢件嘅事嘅
話放晒啲CCTV出嚟
真係做到真正嘅公平公正公開
啲冷氣軍師(例如我)都會因為柒而收聲
你而家咁樣淨係so一個
(疑似)同佢同名嘅女仔嘅出世紙出嚟
同埋搵一個(疑似係佢阿媽嘅)人出嚟講呢一番
根本唔夠公信力嘅說話
老實講真心好難令人信服
TVB最多可以令一啲資訊接觸層面冇咁發達嘅人
去荼毒佢哋誤令佢哋以為呢個先係真相
例如老人家例如淺藍

所以我覺得唔使咁在乎TVB噏乜
反正心水清嘅人大家都知道TVB係CCTVB
根本到而家呢一刻唔會再有人信佢哋
信佢哋嘅都唔慌係人

不過 以上呢啲都只不過係我個人嘅睇法
如果以上言論有得罪咗你嘅地方
容許我喺度同你講句唔好意思
我只係希望香港人唔好再麻木接受一啲
看似係正確嘅消息
香港失敗嘅填鴨式教育制度
唯一教識我地最重要嘅嘢就係critical thinking
我希望每一個香港人都係緊記呢一點
對住每一件事都保持懷疑態度
如果唔係俾人賣咗你都唔知咩事

Sorry for 離題
願死者都能沉冤得雪 香港人加油
冇跟開啲人知唔知出事時佢阿媽係去左旅行? 最初克警發現第一件浮屍,佢仲風騷話我個女唔係長頭髮? 點解唔係話我同我個女已經聯絡左,不是佢呢? 跟住當傳到有可能係陳同學時,佢先在FB 尋人? 試問你講到佢一直好多唔開心同有病既情況,可能會有自殺傾向,點解你唔係第一時間尋人? 最小你可以知道佢同陳同學沒有聯絡最少有幾日,所以唔排除佢直程十九號冇返過學,cctv 係key 番平日返學既情況
鬼得過班仆街造謠話佢被黑警姦殺
又周圍污衊條分縷析嘅人係三毛黑警
慌死我哋唔內訌?
Up
講運動變質咁似藍c口吻,點會出自後生仔
屌你老母
勁多鬼衝出嚟抹黑/叫人唔好查
仲要勁大隻紅色字

就算繼續討論
根本都不影響抗爭活動
一個人一日唔係只做一件事...

媽媽話彥霖講7月開始變質?
721事件才是轉捩點令更多人支持運動喎
有啲連Asso都讀唔到
難怪有識之士想點醒佢哋就咁反感
你先係$0.3,喺度煽動
其實如果個女入得女童院,我覺得個啊媽都唔係好中意個女
變質都五毛
Cls
咁一定唔係巧合,但淨係講啲上曬新聞嘅野有咩意思
我戴開玉間中都會除
你了解左佢入女童院既原因先..真係好多人冇跟開就講兩句

假CCTV,呢段假嘅社交片,
同埋呢張尋人相係同一日影。
可能條吊帶太過明顯所以就着咗件樹葉衫,
就扮第二日,好似TVB啲臨記咁。
天網恢恢

https://www.instagram.com/p/B3tslB3JsMc/?igshid=9267jq399u8p
呢個老母好撚唔合格
一單還一單
兩個唔同法區
你係要撈埋來講當單單一樣
全世界都唔夠你拗
佢有得揀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞