[突發]1830 TVB訪問陳彥霖媽咪!

1532 回覆
45 Like 240 Dislike
Agger 一睇到嗰句就覺得佢好似照稿讀
當聽到佢老母話:「運動已經變質」,就知係政府 propaganda ,同植入式廣告一樣咁「銀耳」、「礙眼」!
依家問題唔係屈黑警做
係成件事有可疑比警方話無可疑
例如死之前果段message話:「我會好好生活」
之後4日之後去自殺 OK, 你話合理既我輸
cctvb訪問陳彥琳媽咪訪問片段
https://lih.kg/1660187
佢阿媽講嘅野同之前呢個post有d位一致 大家可以參考下 希望大家唔好被仇恨支配自己 重新諗下成件事 如果最終真係炒車 希望有聲明同佢阿媽道歉
呢單野係好撚可疑 我唔反對大家繼續查案 但係唔好ban走佢受精神病所困而自殺

我係陳彥霖由細玩到大既朋友 你地愈吹愈大 我好撚嬲
https://lih.kg/1648090
連登神探有料仲洗係度9up咩
唔好再炒作死者啦

見倒你地係咁消費個死者

有無人性架你地

人地阿媽都出黎講埋

你地炒車就認啦

積返d陰德啦

運動變撚哂質啦

如果個運動輸了

炒作呢d on9新聞一定係主因
已經交左十幾條cctv片,又唔滿意
交幾多條你都唔撚滿意架啦
唔可以15歲返工㗎喎
話運動變左質呢句野好鬼
首先。。。。。。佢要真係彥霖嘅呀媽先
我都覺
係咪影到無著衫
唔係仇恨 係依家港共咩撚野都做得出
李旺陽企係到自殺 你信唔信?
This is fucking same story
頭先睇到 6點半新聞報導 話彥霖8月開始已經同佢講自己成日聽到一把男人聲同佢講嘢 帶佢睇醫生 醫生話佢唔係幻聽 係反叛話彥霖7月已經冇再參與運動 仲話彥霖同佢講我哋運動變咗質 話網上有消息指係地鐵站見到彥霖係因為個日出去買嘢俾同事食 絕對冇好似網傳話食過催淚彈bilibala仲話彥霖在天之靈都會覺得我哋啲行為好困擾 一句講曬就係終極藍絲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞