[突發]1830 TVB訪問陳彥霖媽咪!

1532 回覆
45 Like 240 Dislike
差佬會畀家人睇cctv?
你話黑警捉左佢男朋友
再捉埋佢入女童院
逼到佢自殺,咁都仲係好合理批評
但屌老味連登仔D陰謀論、周圍咁批鬥真係好撚on9
Sir你老母咩Sir
冇道理講就屈人阿Sir
你證明到黑警姦殺佢未?

三毛扮勇武
其實解釋咗打尖火化未
佢講到似層層唔爭在拎埋醫生紙出黎啦
一句講哂 連登仔痴哂線
但話睇醫生 醫生話佢反叛
假在邊道?
因為唔合你陰謀論慾望就係假?
佢老母講句班狗比左邊度嘅cctv佢睇到證明係自殺,咁咪一天都光曬囉。同埋又話自己個女7月唔出去,811又比人影到原來有出去拎嘢比人,其實完全唔明佢係咪真係知道自己個女做緊乜?

利申覺得有合理解釋嘅唔洗死纏爛打
個個係到問點解裸屍,可唔可以講下你地既推斷,係咪你地覺得佢係比人奸殺?但報告話屍體無表面傷痕,亦無性侵跡象。搵人話比我聽點解裸唔裸咁重要?
利申:想知
睇左民間記者會先

同為單親家庭長大既獨生女
我媽睇完新聞都話:個阿媽同個女咁疏離咁冷漠既
你地有心事果D 會同老母講定同朋友講呀?
有把男人聲成日同佢講野 佢唔同朋友講 走黎同你關係唔好既老母講?

諗唔到講咩就彈句sir出黎,真係好撚柒
有咩證據?
冇證冇據亂講
同藍屍屈我哋收CIA錢有咩差別?
又一撚定係話班示威搞到佢冇左個女,TVB仲識播乜鳩呀?同埋有咩證明個女人係佢呀媽,會唔會又係演員
之前都好多人提過
共產黨對付法輪功既方法就係用對家個名造fake news

今次都一樣 製造一單炒車料出嚟降低你哋公信力
依家就唔會有人信831死左人
mtr亦可以del片
兩邊都會講
但點解釋報夢巴個po?個名三個字中兩個,分明要你知係佢

我覺得係對家不惜一切阻住大家搵真相,連vtc都控制埋。而個真相係核彈級數。
一直都覺得好奇怪 正常人喺街見到有個人唔著鞋唔會望多佢幾眼?經過嗰陣唔會擰轉頭望下佢咩事?條條片啲人真係好似冇事發生見佢唔到咁
key上去定key走
要face check
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞