[突發]1830 TVB訪問陳彥霖媽咪!

1532 回覆
45 Like 240 Dislike
睇完陳彥霖ig再睇佢老母講咩
就知佢老母有幾了解佢

為左條契家佬連女都唔撚要
咁既老母
點解唔係佢阿媽死先
就算點仇警唔該理智啲啦
下下都拎死者出黎做新聞 死一個拎一個 呀媽出到黎澄清都要話個呀媽假
好撚慘 死咗個女仲要俾全城圍攻 出完黎又俾人話唔係佢老母 龍門仼連仔擺
收錢啦佢老母
如果真係有人死 議員們仲唔襯機搵佢地出黎做新聞?
佢地都心知肚明無死人啦,但見到你地一個二個當正有人死,咪食住個仇警仇日撚日煽動你地班友做反同幫自己做勢囉,其實佢地心入面當信啲人on9仔
個女仔冇畀狗拉過,點解d狗要殺佢?定係有人殺左佢,趁呢個時勢,入埋班狗數

如果係咁,又假設冇鬼,咁報夢post其實好恐怖,邊個會其他人未發現條屍就知個女仔死左呢
唔好再嘈彥霖一家人啦,死者已矣,大家收手啦
agree
阿蛇
又夠鐘開工啦?
前提係真自殺

但而家實在係太多疑點
真係完全唔似自殺case
見過一張cap圖show佢fb專like藍絲page
你自己分析完就叫人冷靜下 仲話你都唔會再回應
即係有你講 冇人講

而家就係懷疑緊著鞋係真彥琳 赤腳嘅係替身
我都見過 但佢都有like立場個啲page
我見我出去發夢啲朋友 都有like藍絲page
其實唔係話要駁你只係理性講
我見到個張我記得有like咗何妖、港人講地同一啲與政治冇關嘅page
但冇見到立場..

其實冇話你要駁我

我見過1次張圖 冇save
可能當時冇留意到有立場掛

其實睇佢like page唔係淨係想睇like咗啲咩page
係想睇個比例
因為會like對家page唔出奇
但你本身係黃就唔會like得1/2個黃page 但like大量藍page嘅
冇記錯嘅話當時未知陳彥霖死左架喎
佢只係陳述新聞將會講嘅野,咁佢可能只係處理案件或者屍體嘅人,證明唔到有內幕,但係佢咁樣做就令好多人認為事件係有預謀有組織,雖然我唔排哩單野係有疑點,但只可以話佢係率先接觸到案件嘅人,所以報夢個啲對於他殺論無咩參考價值
咪係
游泳健將全裸跳海自殺,我想問死因咁都可以無可疑?
你呢d人渣都不如
你呢d人渣都不如
你呢d人渣都不如
冇錯冇錯
作故仔話人被黑警姦殺嘅唔係人渣都不如
惡意否認人證物證老屈CCTV造假嘅唔係人渣都不如
講事實叫人提防炒車反而先係人渣都不如
犀利犀利
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞