[突發]1830 TVB訪問陳彥霖媽咪!

1532 回覆
45 Like 240 Dislike
講到咗個老母情緒都冇崩潰,正常人情緒講到咁都崩潰
上水站有狗入去cctvb冇播片,而且報道好短。
有線同Now都有,而且起碼講差唔多兩三分鐘。
有無人覺得媽媽係讀緊稿?
大陸手法:先出信/ post ; 後拍 video 澄清。(銅纙灣書店就係咁喇!)
全部同我入嚟支持民記 [第二十次民間記者會]
https://lih.kg/1659956

全力推1020九龍大遊行
https://lih.kg/1659047
佢話彥霖平時最憎人煩佢
好明顯係佢老母藍絲成撚日同個女因政治立場唔同而嘈
然後個女就叫佢冇撚煩佢
實係個老母因爲咁先話人最憎人煩佢
其實係彥霖憎個藍絲老母煩住佢
好撚多狗出哂黎...
唔知你真老母定假老母 個女死左都唔知咩事真係好可憐 話比人起晒底影響生活 但你聽落一啲都唔慘 眼淚都無
我相信好多人屋企啲仆街藍絲睇tvb既 信晒
沒炒車 好肯定他殺, 只不過死黑警唔做野
TVB

老賽講班狗真係有cctv嘅話麻煩攞出黎
一個有公信力嘅傳媒憑咩要人相信
(雖然說對象唔係我哋
你一日解釋唔到點解佢會全裸自殺
我都會相信係黑警先姦後殺
踢黑警同唔比的士錢 係探完佢男朋友監先發生喎 如果我冇聽錯嘅話
個度d hello kitty 多到
全裸死左都冇可疑? 冇解釋過叫人點信你
識人90年Y1我96 已經Y5
算啦 講完等於無講 唔是比我地聽架, 比班沒腦藍絲聽架
善用不推, 你播條霖霖講一齊行落去段片就秒佢地
據了解,彥霖媽媽任職公院病人服務助理,其男友是警員。

By Apple Daily
唔知架,所以我從來都冇好肯定講過,但都冇證據話佢唔係人地呀媽
btw預左比人block比人屌,請繼續吧
人地咪話醫生講只係反叛

即係有睇醫生啦
自己個女死咗會唔想搞清楚咩事?剩係覺得好煩?重要咁啱有個黑警男朋友?
游泳健將自殺會跳海? 全裸又點解釋?立即火化又點解釋?

一兩個疑點就可能係巧合,以家呢
收到風有人老母比人屌
我當真係炒車,解釋唔到點解要除衫自殺,同埋佢ig講嘅野
我家嗰兩件係本來就覺得係自殺
睇完就更確信係自殺 仲屌尻我地屈警察
屈啲警察咁殘忍
真係藍嘅都腦殘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞