[突發]1830 TVB訪問陳彥霖媽咪!

1532 回覆
45 Like 240 Dislike
點解探完男友就情緖失控?
佢男友犯咩事?佢要分手?

15歲出黎打工?唔係要滿16歲咩?

佢阿媽話彥霖聽到有把男人聲成日同佢講野
佢又同阿媽講女童院好恐怖
咁會唔會俾PoPo攪過?攪到思覺失調?
最ON9係家人睇晒CCTV就已經收貨
D陌生人就係到叫囂
入女童院之後情緒有問題.. 會唔會透露左女童院有野發生左....!!!!
只要你有對方姓名,出生曰期 已經可以申請對方出世紙啦。 綱上申請。
垃圾老母
識少少editing
兩個都可能
可能係兩個唔同時間砌埋一齊
因為係cctv個畫面係好定
可以攞好多定格嘅reference
加背景嘅野無點影響到郁緊嘅人
可能清d會好d
依家都肯定有問題,假cctv 片, 自稱老婆出呢受訪
反叛係病徵黎?
咩醫生
好出唔出今日出訪問
仲要TVB獨家
我就當彥霖係自殺
點解要拖到咁多輿論先出聲?
點解咁此地無銀死都要澄清唔關反送中事?
點解HKDI要人威脅先擠牙膏出CCTV?
點解一開始畜生開file係謀殺之後又改屍體發現?
點解影到佢向海旁方向行就等於行緊去自殺?
衫呢?鞋呢?
我就當彥霖有精神病
但睇過醫生未?診斷證明呢?有冇食藥?有冇朋友講過彥霖有相關困擾?
其實唔係巴打們得閒得濟
係呢件事上根本就有太多野而現有所謂「證據」解釋唔到
唔好以為有個已過世既人既CCTV好好睇先得㗎

1020唔該同我出曬嚟
初頭覺得VTC放左咁多片出黎
又咁多人話片中人係彥霖
我都諗緊可能炒車,佢可能真係自殺

但呢位老母無啦啦接受訪問,真係此地無銀
彥霖既死一定唔簡單
點解和理非唔可以介入
整文宣發大件事唔係和理非既工作?
「三毛!黑警!Good morning Sir!」
媽係信狗,但係啲狗憑咩判斷一定係自殺?
法醫都未有報告
唔知
共卧慣招啦
人格謀殺
仲要用老母
啲無腦傻閪實信
深藍老母眼中
自己個女係黃絲有出去遊行示威
覺得自己個女都做咗甲由
梗係一力否認個女有去參與示威
覺得係家醜 一定當生少個
大義滅親 幫自己個黑警男友都唔幫自己個女
咁多個台搵唔到佢訪問,只有CCTVB搞掂

只可以話我唔會信CCTVB,所以佢訪問邊個我係唔需要亦唔會相信被訪者所講嘅嘢
下次有條跳海片都話係cg片
成班神探得一個前設就係條女他殺
咁講乜都冇用
點解出示出世紙,唔出示身份證?

出世紙冇相架wo
彥霖真係好撚慘,走左都要俾老母出賣。cctvb出條咁嘅片就係想分化,等你地懷疑係咪炒車,其實只要用下腦都知好多疑點係條訪問片出現左,有幻聽,有思覺失調,但係醫生話係反叛? 一張blur淨得個名既出世紙就可以證明係老母?點解唔直接開d同彥霖生前同細嗰d生活照出黎,全裸跳海到今日都未兜到,就話相信係自殺。
一見到「七月變左質」依句
睇得出佢一啲都唔關心個女
而且揀得係cctvb做訪問 一係藍一係豬
分分鐘佢條仔日日洗佢腦
洗到將唔合理既野合理化
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞