[突發]1830 TVB訪問陳彥霖媽咪!

1532 回覆
45 Like 240 Dislike
仲有特登係1830呢個時間獨家係cctvb講示威變晒質, 想搏乜?
先唔論佢老母可唔可信先
聽撚到係cctvb訪問就知啦下話
根本tvb 訪問已經唔可信 老母唔係醫生 點判斷係思覺失調 如果真係思覺失調 點解唔關心個女 ?
應該真係佢阿媽黎,不過睇怕佢係乜都唔想諗就咁火化個女。

至於思覺失調,似乎係真嘅,如果有手足做醫院麻煩試下打聽下。但都唔足夠構成赤裸自殺嘅原因。
林榮基坐完洗頭艇CCTV就播認罪片
今日TVB播條老母片
根本一撚樣做法
要求助要澄清嘅洗撚搵tvb呀?
多數俾人收買左
佢老母都唔係參與者, 可能記錯
我覺得人命我情願炒車
同埋兩件事唔係對立的
cctvb點信呀大佬
有出世真係未必係佢老母架 就算係點解而家先出聲 點解淨係去黨媒到公開所謂嘅事實
有心人是要做d野去令人疑神疑鬼

好快就會瓦解

信我

剩是講on9野無神論都講一個星期

原來有咁多香港人真是痴撚線到咁
CCTVB=fake
麻煩出示身分證,DNA報告,出世紙等資料,否則我都可以話係佢老母!!
假你老母咩假
閉路電視都可以屈係假
你啲人幾無恥先講得出?
死撚咗重要被你哋日日擺上檯
Keep住運動團火唔撚係咁嘅方法囉!
cctvb訪問陳彥琳媽咪訪問片段
https://lih.kg/1660187
調查員:太太,你個女喺間房上吊死左

死者阿媽:屌,有冇遺書,排除哂所有可能性未?未,咁即係比人殺死!一定係陰謀,幫我個女討回公道呀!

調查員:。。。

諗起都好笑
不要過火。否則很快你會覺得所有人都係鬼,什麼都不可信。你會生活得有痛苦。
反而我唔明點解可以無條件信報夢po 嘅野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞