[突發]1830 TVB訪問陳彥霖媽咪!

1532 回覆
45 Like 240 Dislike
臭蟲論
兜吖
你證明到佢被黑警姦殺未呀?
你證明到佢被黑警姦殺未?
回錯咗。
點解呢個point死都冇人理
所有見到喺學校既cctv, 係冇同任何一個人有 interactive 談話 對望,至於話對人有笑過其實都係不是有明顯既互動,key 番平時既學校一個人活動並不出奇
咪係,真朋友已經出左黎啦,
d人陰謀論9up就無成本。
cctv又唔假 朋友又假 老母又假 咁乜野先可以係真?
你試下幾日內key一條鉅細無遺嘅片囉
真人戲可以當動漫key?
作故仔作到咁無恥
從來唔係為死者定公道
而係為過造謠癮+入黑警數谷人上街衝撞送頭
自己網上繼續做P牌軍師食人血饅頭
繼續繼續
個左膠殺手係個post帶風向帶左成幾個鐘
[陳彥霖母親訪問]毅進仔寫d稿真係錯漏百出
https://lih.kg/1660475
兄弟爬山

麻煩真心覺得自己炒車既手足唔好再浪費時間出post,去做下其他文宣,覺得古怪既繼續查,而唔係互相分化
屌那星
香港警察同共產黨真係人類既毒瘤
一定要核彈炸左佢
根本證明唔到,點解講到陰謀論一定係錯?事實上係兩邊人都有機會錯
BTW唔信陰謀既人,如果中共係自己地頭做依D污糟野你就會覺得唔出奇
搬到黎香港做就覺得無乜可能發生,因為你心底仲覺得政府點衰都會跟下規矩做野
其實就算有cctv影住個女仔跳海 都可以話係後期制作
解左佢點解會裸體響海到仲好先啦
佢精神病唔代表會裸體落海
CCTV都證實左有人做咗段假片出嚟
仲叫我地點信
屌你老母
借ac

陳彥霖母親稱,一直有同警方跟進,所有閉路電視片段她都有看過

閉路電視片段應該係刑事調查嘅證據,點解佢會睇晒?
咪係
會唔會思覺失調既係佢老母
訪問最主要是澄清佢唔係示威者,呼應Er Sir 同反駁報夢會員
你幾時收皮呀
單野條老母唔洗睇開tvb 都知有問題啦
睇桂敏海央視專訪就知彥霖老母個專訪係玩咩套路
https://lih.kg/1660459
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞