[突發]1830 TVB訪問陳彥霖媽咪!

1532 回覆
45 Like 240 Dislike
佢老母可能真係
咁真係成個過程重組到,又符合驗屍報告咪冇人再查囉,咁撚簡單
本身神探撚已經比人分化緊。
多謝CCTVB幫手connect番
連登仔炒唔炒車我唔知
我唔係神探之一亦無逐條cctv片睇過
但睇完佢老母條片都覺得唔對路到仆街
Facebookz個邊都一致唔信

條片一出就有好多acc出黎話炒車
好明顯有人帶緊風向
呢單野一定要繼續follow但唔好變主線
推返1020大遊行同senate個邊先
有咁嘅老母
自殺唔奇
彥霖身世可憐
我想講大家咁懷疑都好正常
中共有幾仆街你唔係唔知 桂民海又夠認罪啦
咁桂民海個女伸冤又係咪炒車呀咁
咁而家係咪唔可以排除佢媽媽係俾人施壓先唔追究先?
同埋食正運動期間咁多人跳樓跳海咁覺得單野鬼都正常下話? 再加埋警方處理手法又混亂
即使炒車都好 我覺得呢個環境同時勢點都要查清楚囉
咁炒撚左車當然好啦 佢自殺總好過俾黑警虐待之後死
https://youtu.be/RKjrGAa_ED4
backup定先高清版,雖然唔知cctvb會唔會report
藍屍老母落地獄
真 btw 大家係求真 唔該d mon post狗講野帶風向就醒少少啦 提示大家 睇post要思考 唔好唔覺得比多幾隻狗吹風帶方包呀

小心睇路!
但話對鞋size問題都on9啦
係要做既話點會咁揚
果頭一批人打生打死去抗爭

而家一大班冷氣軍師日日為左條片搵証據要屈係假

目的要為左証明係比人殺

唔達到目的不罷休

簡直痴撚線到頂點

唔想出黎抗爭但去消費死者去達到自己好似參與過抗爭

依批人簡直是恐怖過林鄭10000倍

唔查案

明明好多條片 佢有提過
冇屋企返 (?) 幾日都同一套衫
會撐落去
同埋有去現場派水支持示威者

而家佢媽話其實佢唔支持

好明顯有d部份唔係講緊實情
思覺失調 但可以同班FD正常社交?

有無人解答
好快迫到人地老母自殺
然後連登神探得出結論
黑警滅口
現實就系咁,繼續good morning sir la。成日話錯就認,自己都做唔到,咁仲點樣要求人地要做到。
無記錯 佢先排唔係好緊張印哂野搵個女架咩 失蹤個排
因為相信咗會過得舒服啲
上面條片先係基於vtc cctv edit
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞