[突發]1830 TVB訪問陳彥霖媽咪!

1532 回覆
45 Like 240 Dislike
岩阿 所以我覺得炒車撚真係好奇怪
不嬲都知精神病唔係中哂先可以確診
另外佢阿媽都冇肯定話佢係思覺失調,係懷疑佢有姐
一定係呀~加油
cctv入面嘅彥霖一定係假扮
彦霖阿媽都一定係假扮
你再仔細分析cctv有咩破綻🙇
入緊啦
不停叫人唔好再查
叫人信tvb sources
P牌仔未收工呀?
問中聯辦claim咗錢未?
最重要係醫生冇確診
由頭到尾得佢老母話
轉介信 醫生紙 覆診期 咩都冇
10分前有鞋,10分後無鞋
係咪得一個100%既可能性?? 唯一可能性:就係除左對鞋。
(十分鐘後片都已經證實左)
結論:佢(主動/被動)除左對鞋之後周圍走。

有無影到除鞋果刻,你認為重要??

其中主動可能性極大,被動可能性極小,因為係校園內,強行除鞋必定引起騷動,而且10分鐘後佢表現平靜,赤腳走腳

唉,算啦,建議你地冷靜一下先,再理性少少,幾日之後再理性咁分析一下,否則就好易嘈交,我唔想嘈交,我都唔再回應/分析
套衫去左邊?

CCTV有影到海邊?

咁就話係自殺?呢個老母就係自私閪巴不得想展開新生活。難為彥琳次次同佢老母影相都笑得咁燦爛
五毛鳩回
連登遲早畀五毛玩爛
你係精神科醫生?即係唔著鞋周圍行等如有精神病?
如果真手足,麻煩唔好曬時間留言,去做下其他文宣有意義既野

見你出左好多個回覆引戰,唔信既人你講咩都唔會信
朋友識佢,話佢本身係癲癲地嘅人

利申:唔知佢所謂癲癲地咩意思,照直講
大佬
一個連個女長定短頭髮都唔知
竟然會知個女有精神病?

收咗幾多錢先講得出咁冇血性嘅野?
但佢呀媽姓何個fb比人post晒出黎wo
之前連登fb都係咁見到
如果佢真係比人騷擾 咁又點係抹黑 只係事實陳述
而且都唔知佢呀媽係唔係「敵方陣型」
一定係正常人,一定係被殺,滿意未?
[升級] 香城online職業圖鑑
https://lih.kg/1653497
一定要非黑即白嗎?
依到咪有電話..上面話冇電話既人到底有冇跟開單野
其實都話左,

精神唔正常,唔一定自己冇啦啦自然搞成,

明明都有佢身邊既人講過有人比野佢食,

點解佢媽仲覺得彦霖單純自然有幻聽,精神病搞到自殺?

點解會完全冇諗過係有人比野佢食,害左佢?

有人比野佢食>佢失常,最後死
咁樣仲係咪叫自殺? 唔係啦就
退一萬步真係自殺,點解唔可以查
政府釘住連登好耐,有班人未必係想阻止件事發酵,係想話你地炒車,以後放棄查浮屍案,無人相信
大家保持理性
一日未有證據
都唔可以下定論
自殺 定 被自殺

但無依段呀媽片又有好唔合理既地方
剪到咁目的真係維穩
- 咩六月就貼文宣 跟住運動變質
- 咩唔想人地嘈
- 起底?騷擾?
- 幻聽, 醫生講反叛? 唔追究個醫生?
- 8月段片係經過尖沙咀? 個女拍片支持喎

段訪問証明到既係
佢唔了解自己個女
唔太關心自己個女
接受TVB訪問 俾左個維穩效果出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞