[突發]1830 TVB訪問陳彥霖媽咪!

1532 回覆
45 Like 240 Dislike
抽筋嘅話就浮唔到上來
之前死者朋友係喪禮到話有另一個人同佢講死者生前講過有人比左唔知咩佢食
而佢死前又話轉ig又轉電話,想重新黎過,即係想擺脫以前既一d生活圈子
好有可以死者生前比人哄過吸毒,更發生左一d令佢唔開心既事
先令佢會想擺脫以前既生活圈子
而果日佢係學校居然會赤脚行路
好大可能係食左毒品啦
亦都解釋到點解全裸自殺。。。毒品影響掛
當然我都係斷估
而家見成班係佢老母口中聽唔到佢地想聽既答案就屌晒老母
其實好可笑
記得啊,香港好似大陸咁撚危險,
我要買返部華為哎國哎黨保命
老母説:她真是被中共害死的,你們滿意吧!
兩段CCTV片,10分鐘之內,前一段有鞋,後一段無鞋赤腳周圍走
之前新聞有報
???
原來赤腳 = 唔正常既人
係,連登已經有50%以上人都係狗ACC
建議另起爐灶

連登已經分化,唔洗再抗爭
有冇其他意見

冇就照做

無時無刻都緊記 與其花時間屌同路人 你專心做番自己認為岩嘅野 其他人見可行就自然會跟 兄弟爬山明未?
張尋人公告咪有電話囉
之前有post講出殯果日有人講見到有人比左堆b仔佢食
可能係真
個d好明顯3毛
係咁洗白
又TVB 西貢果單又係搵TVB拍
信既都ON9
你嘅分析不無道理,大家再鑽落去,有可能走咗落去死胡同,呢次修例事件太有可能
事情因死亡而起

事情因死亡而終

但我相信香港人係唔同,我哋值得有民主自由
FIVE DEMANDS NOT ONE LESS
五大訴求 缺一不可
I am a dream, one day we Hong Kongers will have universal suffrage!
得佢老母講

幻聽係好marked 嘅symptom
應該會轉介去psy clinic再做assessment 之後排期見psy 醫生
係真嘅就會有轉介信 睇完又會再有覆診紙
又唔攞埋出黎!?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞