[突發]1830 TVB訪問陳彥霖媽咪!

1532 回覆
45 Like 240 Dislike
簡而精
阿sir 辛苦了 回家早點休息吧
我都信cctv係真,但你話呢單野咁多疑點我真係唔信自殺
佢阿媽啲口吻完全係嗰啲藍絲老屈示威者,又話人擾攘佢又同哂示威分割咁,跟住又話佢有思覺反調咁,反而仲覺得愈描愈有野
After
唔係乜都入精神病就解釋到

思覺失調都係佢阿媽講,唔係有醫生確診

如果當時真係講得出聽到聲,醫生一定會轉介精神科
一係佢公開個黃綠醫生個名,如果佢個女真係誤診而搞到跳海嘅話個醫生有好大責任喎
cctvb 呢個訪問一則抹黑陳彥霖,屈一個無醫生確診嘅人有精神病

二則抹黑整場反送中示威遊行

垃圾!
Agger
其實自831已經有堆,真係好鳩。。。
屌你老母死全家tvb
如果係黃絲父母/信個女自殺
肯定唔撚播
所以醫生講得啱:反叛
仲有既然思覺失調到有自殺傾向咁嚴重佢呀媽仲咁放心去旅行由佢自己一個四圍走?
Vtc自己打咗格仔先放條片出黎
換個角度睇 就係因為嗰平台問題 如果係蘋果 now 會較為令人接受
我有幾個親友自殺過生,佢地屋企人一般反應都好似呢個媽咪咁,想低調,唔俾人知,儘快忘記左佢。而唔會想知咩真相。

如果同個女關係唔好,就固然唔想家醜外傳。如果愛個女,都可能就會好傷心,唔想再提,多過想知真相。因為知道真相唔會救到個女,只會令自己咁傷心。
唔撚係CCTVB都信呀
收左錢啦 好明顯
冇遺書遺言就話自己個女自殺,原因係唔想人再煩自己?
接受cctvb訪問原因係講完就有人信自己個女自殺?
親情值何價?
真相冇人知,各位手足想查案可以繼續
記得查案之餘都要行動發夢呀
事情因死亡而起

事情因死亡而終

我相信香港人係唔同,我哋值得有民主自由
FIVE DEMANDS NOT ONE LESS
五大訴求 缺一不可
I am a dream, one day we Hong Kongers will have universal suffrage!
除時有幾個咁上吓樣既女仔喺佢面前,佢都認唔到邊個係佢個女啦
有D家長真係好鍾意幻想自己個仔女有病
家長自己唔識教,就話個仔過度活躍症,要食藥,唔會自我檢討將所有責任都推走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞