Router路由器 集中討論區(18)發問前請細閱置頂

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
R9000 坐等升級 RT-AX89X
入了RT-AX88U 國行¥1800

iPhone 11
本身用緊香港寬頻果個iad601d
想問下轉r7000係咪相差好遠?
welcome 巴
其實iphone 11 同iphone 7 plus 個wifi chip係咪差好遠? 我最快得560mb左右,好小去到7xx

同一位置iPhone 6s
差咁遠
有冇平既4G router 推介?
ASUS
屌得100mb上網真係
Mac OS sidecar一開 Speedtest 由9x mbps drop 到得翻4x mbs
4g-ac53
另外想問,有冇邊間高登/黃金/新高登鋪 係黃店?
唔知係到POST得唔得,唔得就麻煩唔駛理我,
賣Asus Rt Ac5300,99%新全套$1400
行貨,冇保養,早2日買的,
但家人續約送了個ROUTER,
而且Ac5300咁大,有師兄有興趣嗎?
只係寶琳MTR交收,謝謝
應該錯POST,已放在交易那邊,謝謝
我由R7800 轉 RBK40
感覺跑分差無幾, 但係覆蓋好強
1000mb 係咁上下。其實只要唔係網速有明顯差距既話,唔會有咩分別
聽聞88u 好多bug ,所以台灣巴唔想人中伏
村屋諗住用sim卡上網 有冇邊隻router推薦
Welcome Orbi 用家 here
用左快一年 rbk 23 當時買好平
Velop ac2600
尾房多數都收到ac
R7000尾房多數都係收唔到
M1
不過唔好update firmware
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞