Router路由器 集中討論區(17)發問前請細閱置頂

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
第二部router開media bridge mode插ps4 係咪同單router時直連5ghz ac wifi差唔多?
ps4會連線玩但拉條lan線過去比較煩
用router 行media bridge ps4插lan 會快D, ps4個wifi 好廢
velop 3頻ac4400 兩隻mesh wifi 搞掂
明白
多個理由買隻新router
Ac4400 vs rbk20
想問呢68U好定R7k 間屋400呎左右~唔該師兄
反而我想問樓梯係邊?
係森林訂左煙條m.2 ax2000張wifi 6 card
今晚收貨 試下夾隻rax40 行咩速度
我都諗過買,但係電腦99.99%都係用lan
一換左隻ax router就好想換左啲野支援ax爽下
睇下新iphone會唔會支援ax
上網見到rax80夾s10+去到750mbps
尾房150Mb以上
星期日我可以試下 rax80 + s10+
知唔知 Rax120 有一個 5 / 2.5 / 1Gbps Multi-Gig Internet Port有咩用係咪連 NAS 快d?
yes
個個wan port 黎,你冇2.5/5Gbps 寬頻係無用
join 網上爬10Gbps啦
想問下網上行2.5G 幾錢?
halo各位..求救...
話說小弟今日買左隻R7800
返到黎裝完..電腦上到網之後就手多多咁上網搵左個frame ware update...update到最後忽然error左...
跟住就上唔返網..reset埋都唔得
routerlogin.net佢就彈左句:
you don’t have permission to access / on this sever
完全企左係度
我update 既frameware 係 R7800-V1.0.2.63_beta
10g 幾錢個月? 網上行要留電話地址打比你報價

ac66u b1 都夠了
隨時兩隻未必夠

支那link--> netgear ax8
好羨慕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞