[睇書撚]到底有幾多連登仔有睇書習慣 III

1001 回覆
117 Like 2 Dislike
請問各位巴絲係網上買書
會選擇博客來or誠品

緊係博客來啦

博客

Thx 巴打,岩岩訂左8本係7仔取貨,幾方便

買左咩書

8本加埋運費都只係700蚊
抵過三聯商務呢d中資公司

係香港買書去樂文序言啦,有時仲平過博客來

每年十二月至二月咁上下,樂文都會有65折

我琴日係樂文買左兩本,計落仲平過博客來

但博客來方便好多

當支持吓本土書店啦
想問下有冇d係懸疑故仔但唔係(主要)講殺人查案?
之前去書局想買書但係見到全部都係殺人偵探查案

龍紋身的女孩,第13個故事,GONE GIRL

thanks
請問各位巴絲係網上買書
會選擇博客來or誠品

緊係博客來啦

博客

Thx 巴打,岩岩訂左8本係7仔取貨,幾方便

買左咩書

8本加埋運費都只係700蚊
抵過三聯商務呢d中資公司

係香港買書去樂文序言啦,有時仲平過博客來

每年十二月至二月咁上下,樂文都會有65折

我琴日係樂文買左兩本,計落仲平過博客來

但博客來方便好多

當支持吓本土書店啦

都唔知幾耐冇出旺角/銅鑼灣了

成街都係人,諗起都怕怕

有冇睇盜墓筆記?應該啱你

冇 我都係近排先睇返書
多謝分享 有機會會去搵下

龍紋身的女孩,第13個故事,GONE GIRL

龍紋身三部曲
第13個故事 (未睇過)
Gone Girl

gone girl點解
李智良 房間
有冇人有睇人類大歷史同人類大命運
超級好睇 講曬成個人類社會係點建構出黎同埋將來既發展

我自己冇睇過。但呢到好多人有睇。我有朋友翻睇再翻睇本《人類大歷史》。

我自己冇睇過。但呢到好多人有睇。我有朋友翻睇再翻睇本《人類大歷史》。

連登應該人手一本
有冇咩英文書可以介紹可以好睇之餘又可以學吓英文

The perks of being a wallflower
啲字唔深 喺外國評語都好高
而家睇緊我要吃掉你的胰臟
睇咗三分之一覺得好似冇想像中咁好睇
而家睇緊我要吃掉你的胰臟
睇咗三分之一覺得好似冇想像中咁好睇

呢本幾好睇
睇緊村上春樹嘅身為職業小說家
睇完大半有d心郁想試下寫小說

想問下呢度有睇村上既巴打1Q84同挪威的森林推唔推薦

挪威的森林必睇
睇緊村上春樹嘅身為職業小說家
睇完大半有d心郁想試下寫小說

想問下呢度有睇村上既巴打1Q84同挪威的森林推唔推薦

挪威的森林必睇

推左舊回覆自膠

睇左 但覺得對於insight唔係幾多,呢類既睇 極簡歐洲史同 槍炮、病菌與鋼鐵

睇左 但覺得對於insight唔係幾多,呢類既睇 極簡歐洲史同 槍炮、病菌與鋼鐵

識睇一定睇張愛玲

識睇一定睇張愛玲

有一段時間好迷張愛玲
林夕 任你行

識睇一定睇張愛玲

Gun Germs and Steel 買左 但感覺好似同人類大歷史內容幾重覆 所以未有動力睇住
有冇人有行開樓上書店可以推介下?
有冇人有行開樓上書店可以推介下?

樂文 - CWB 同 旺角
序言 (人文社科書籍為主) - 旺角
可唔可推介類似BAK依類的航空知識既書 thx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞