[睇書撚]到底有幾多連登仔有睇書習慣 III

1001 回覆
117 Like 2 Dislike
細個睇個一類小朋友小說 可以㨂故事發展和結局
好似打近RPG /睇戲咁 好有趣
而家係咪冇咩厘類書?有冇大人版?

應該都有,我諗依類既網上小說可能多D
BTW,真係有大人鐘意睇咩

記得以前有段片 宅男最後咩小時 聖誕節同邊個女仔(台妹同港女)出街 揀做啲咩 最後好難先修成正果 幾有趣

是咪畢華流
網絡小說算唔算睇書
其實有咩辦法逼自己睇多D書?尤其小説
真係好難抽時間精神

其實睇書係興趣黎,邊有得迫
係唔鐘意既有時間精神都唔會做,係鐘意既有時眼訓到仆街都想睇埋落去

帶住本書 只要有5-10分鐘得閒就可以睇 事在人為

我好鐘意睇書
不過好小係街睇,多數係屋企夜晚訓前先睇

我會搭車睇下 好過撳電話

等車搭車睇先最善用時間,返到屋企通常就會有其他野做,跟住就夠鐘訓覺

我訓覺前都會睇 快啲恰著
網絡小說算唔算睇書

入咗幾本
書櫃最煩係冇位呀!
利申床底櫃底全部書
真係好難抽時間精神

係唔鐘意既有時間精神都唔會做,係鐘意既有時眼訓到仆街都想睇埋落去

我好鐘意睇書

搭車好暈以前煲哈利時真係拎住行路食飯坐車,家下。。。。老咗唔得
真係好難抽時間精神

我好鐘意睇書

搭車好暈以前煲哈利時真係拎住行路食飯坐車,家下。。。。老咗唔得

搭車我都唔會睇,因為多數都會訓覺
巴士返放工
真係好難抽時間精神

我好鐘意睇書

我依家先睇哈利

入咗幾本
書櫃最煩係冇位呀!
利申床底櫃底全部書

係時候買個新書櫃
想問大家平時買書邊度買
想問大家平時買書邊度買

博客來 田園 樂文
有冇人知村上龍本無限接近透明的藍香港邊到有得買
搵極都搵唔到
實體:博客來 樂文 序言
EBook: Amazon Kobo
狗也不屌:三中商
實體:博客來 樂文 序言
EBook: Amazon Kobo
狗也不屌:三中商

真係好難抽時間精神

我好鐘意睇書

我依家先睇哈利

本書好重下,以前成日ff 有哈利呢D朋友
有無d英文書介紹,好睇同埋可以學到英文

Things fall apart quite ok
台灣有個youtuber 叫囧星人,不時推薦好書

我好鐘意睇書

我依家先睇哈利

本書好重下,以前成日ff 有哈利呢D朋友

我睇電子書
有無d英文書介紹,好睇同埋可以學到英文

Things fall apart quite ok

Swords and Swordsmen (Mike Loades)
The Universe Versus Alex Woods (Gavin Extence)
中學時期睇好多小說,而家少睇,睇無聊研究野多
我睇d比較冷門
最近睇《曼荼羅之研究》,d宗教野,應該無人睇咁僻
我想知邊度可以賣左啲二手書
有冇人知村上龍本無限接近透明的藍香港邊到有得買
搵極都搵唔到

呢本仲有見過 你去油麻地中華定美麗華商務睇下
村上龍其他書消失晒 我對上果本50歲hello life係書展買
我想知邊度可以賣左啲二手書

carousell or sparktake幫到你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞