[睇書撚]到底有幾多連登仔有睇書習慣 III

1001 回覆
117 Like 2 Dislike
三體值唔值得睇?
商務有晒三集 但$120一本
啲紙質又差 係英文小說果隻

可以上網睇少少先決定 佢本身都係網上連載先
反而出版刪左開頭講文化大革命果個chapter
係好睇的

利申 上網追過 後尾有買返書支持

原來有刪內容 thanks bro

屌,唔怪得之我電子書版同實體書一開波完全兩本書咁啦

係lo
本身以為得大陸版會刪
點知出台版一9樣
唔知怕乜

即係只有電子書版係完整???

想睇實體書

應該得頭果個chapter刪左
其實影響不大 反而我覺得佢特登引起話題至咁重手加段文革入去
又或者咁樣大陸人睇會覺得文學味濃(9up mode on)

利申 買左台版
琴日去左一轉"我的書局"
有無人相認
有無人相認

我的書房?
有無人相認

我的書房?

每個月去一次左右

迫到爆
有無人相認

我的書房?

每個月去一次左右

迫到爆

SORRY 打錯左,係書房,太子個間
真係有非常非常多既書,不過我覺得有小小難搵
實體:博客來 樂文 序言
EBook: Amazon Kobo
狗也不屌:三中商

用過博客來真係諗唔到原因再響香港買書
又快又平
連埋運費都一本都平過香港三四十蚊
睇哂準備又再入手

又快又平
睇哂準備又再入手

樓上書局有博客來咁平,當支持下
其實有時行到上去就買返幾本當支持小店
睇緊本1000 years of annoying the French

其實睇書係興趣黎,邊有得迫
係唔鐘意既有時間精神都唔會做,係鐘意既有時眼訓到仆街都想睇埋落去

帶住本書 只要有5-10分鐘得閒就可以睇 事在人為

我好鐘意睇書
不過好小係街睇,多數係屋企夜晚訓前先睇

我會搭車睇下 好過撳電話

搭車好暈以前煲哈利時真係拎住行路食飯坐車,家下。。。。老咗唔得

我依家先睇哈利

本書好重下,以前成日ff 有哈利呢D朋友

我睇電子書

英文?我都想買,冇位擺書
另外潮濕開始有味,老母話一定好多蟲

入咗幾本
書櫃最煩係冇位呀!
利申床底櫃底全部書

想知少爺隔離戈本係咩黎

唔知係咪貼係到,有冇人岩睇送曬比你地

我諗依3本係度放會冷門小小,幫你推下
有冇書係講浮士德呢個人物?
近期睇到小小關於佢既書

無人要我拎去捐左佢

又快又平
睇哂準備又再入手

英文書可以去 Book Depository, 免運費

https://www.bookdepository.com/
之前嗰排睇咗伊藤計劃本虐殺器官同和諧
有無同好

又快又平
睇哂準備又再入手

英文書可以去 Book Depository, 免運費

https://www.bookdepository.com/

有book depository基本上唔洗再係香港買英文書,
我成日都同人推介,大部分書都比三中商平幾成
有無同好

和諧我睇左電影,唔q明佢想點
有冇北韓寫實書推介?
好似我們最幸福 呢一類

解密朝鮮 雖然好厚 但可以作為入門書
叫我?
https://t.me/joinchat/AAAAAEEYvAB9lnXPAeOV7A
喺上個po開左個tg group 歡迎大家一齊上黎傾書

我好鐘意睇書
不過好小係街睇,多數係屋企夜晚訓前先睇

我會搭車睇下 好過撳電話

搭車好暈以前煲哈利時真係拎住行路食飯坐車,家下。。。。老咗唔得

我依家先睇哈利

本書好重下,以前成日ff 有哈利呢D朋友

我睇電子書

英文?我都想買,冇位擺書
另外潮濕開始有味,老母話一定好多蟲

係呀 因為書好難保存
不過只限睇小說
有無同好

我比較鍾意屍者帝國
和諧我覺得有d平淡 無咩衝擊
虐殺器官就未睇 巴打覺得點?

無人要我拎去捐左佢

好心本鄺宇俊dum撚左佢唔好捐出去害人啦
文字污染物
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞