[睇書撚]到底有幾多連登仔有睇書習慣 III

1001 回覆
117 Like 2 Dislike
我想搭單問下
其實睇書應該係要咬文嚼字咁睇一有唔明就上網check定係跟自己興趣睇落去有d唔明照飛就得架喇
最近睇緊david hume essays on suicide and immortality 同埋 camus 既the myth of sisyphus
最近睇緊david hume essays on suicide and immortality 同埋 camus 既the myth of sisyphus

訂咗Camus 嘅 Sisyphus 同 The Stranger
有無人睇過脫北者朴研美?

啱啱7折買左 但評語有啲極端 唔想開住
lm
遲啲返暑期工 呢份工已經第三年做 份工好hea
又唔想好似之前咁玩手機過日神

我又想學好啲英文 有冇咩英文書啱初哥起手 最好就有趣啲

利申:出世到而家未完整咁睇過一本書

如果睇英文真係應該睇返中學推介個D會易小小
tuesday with morrie
the curious incident of the dog in the nighttime
animal farm

睇d短短地拎下成功感先
Animal farm英文淺又短又有趣

睇d短短地拎下成功感先
Animal farm英文淺又短又有趣

知道
我想搭單問下
其實睇書應該係要咬文嚼字咁睇一有唔明就上網check定係跟自己興趣睇落去有d唔明照飛就得架喇

好似食麥提莎咁,
有人鍾意含,有人鍾意咬,
你鍾意點食咪點食囉
近排想輕鬆啲,睇緊法國小說「直到那一天」,不過係殘體版 睇咗一半,故事幾吸引,同埋譯得算唔錯。故事係講飛機失事,得一個三個月bb係生還者,但同機有兩個三個月bb,究竟生存嘅係邊一個
睇緊解憂雜貨店
東野圭吾啲書
睇緊解憂雜貨店
東野圭吾啲書

依本好正
近排想輕鬆啲,睇緊法國小說「直到那一天」,不過係殘體版 睇咗一半,故事幾吸引,同埋譯得算唔錯。故事係講飛機失事,得一個三個月bb係生還者,但同機有兩個三個月bb,究竟生存嘅係邊一個

故仔好似幾得意
https://hk.thenewslens.com/article/67671

之前有人問入門英文書,可以入去睇下
有冇巴絲知邊到有 Awaken The Gaint Within買?睇左電子書想買比paperback
好奇一問 如果一本書有英文原著 有中文翻釋 你地會睇中文定英文?
你地睇ge書好多都係我有諗過會睇但驚埋唔到尾ge書

我幾年前睇過一次紅樓夢......打算再重睇
平時會睇李碧華同黃碧雲......
好鐘意生死橋
高質post

留名
你地睇ge書好多都係我有諗過會睇但驚埋唔到尾ge書

我幾年前睇過一次紅樓夢......打算再重睇
平時會睇李碧華同黃碧雲......
好鐘意生死橋

紅樓夢我擺左係度八年都未開始
尋日睇完村上既尋羊
尋日睇完村上既尋羊

我都睇到一半
好奇一問 如果一本書有英文原著 有中文翻釋 你地會睇中文定英文?

中文,因為睇得快,可以睇多幾本書
社科就睇英文
各位巴絲係咪唔會睇孤泣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞