[睇書撚]到底有幾多連登仔有睇書習慣 III

1001 回覆
117 Like 2 Dislike

唔知係咪貼係到,有冇人岩睇送曬比你地

我諗依3本係度放會冷門小小,幫你推下

無人要我拎去捐左佢

好心本鄺宇俊dum撚左佢唔好捐出去害人啦
文字污染物

其實都有值得學習地方
傳播力竟然咁強

唔知係咪貼係到,有冇人岩睇送曬比你地

我諗依3本係度放會冷門小小,幫你推下

無人要我拎去捐左佢

好心本鄺宇俊dum撚左佢唔好捐出去害人啦
文字污染物

殘體反而無事
之前嗰排睇咗伊藤計劃本虐殺器官同和諧
有無同好

我比較鍾意屍者帝國
和諧我覺得有d平淡 無咩衝擊
虐殺器官就未睇 巴打覺得點?

我未睇屍者的帝國小説,淨睇咗戲都唔知噏乜
虐殺器官開頭有少少悶,不過最尾衝擊好大
用語平淡咁講大事,呢種感覺幾恐佈
難得有咁闊世界觀 軍事題材嘅小說
個人幾鍾意

和諧講個人同大同嘅矛盾,個人認為有d離地太遠,難d代入
大家去開邊到買書
大家去開邊到買書

第1頁咪有書LIST LO, 旺角都有好多樓上書局同埋博客來
大家去開邊到買書

變撚咗日經
大家去開邊到買書

變撚咗日經

上次行樓上書局 好似貴咗
以前例牌六折/六五折
大家去開邊到買書

變撚咗日經

其實書post都係月經嘢
隔一個月之後,d人又會傾番同一堆書
好似以前高登嗰陣咁,次次都講1984
大家去開邊到買書

變撚咗日經

1984,人間失格,蘇菲的世界,解憂雜貨店 
陳雲 中文系列

大江健三郎 私という小説家の作り方
三島由紀夫 太陽と鉄
谷崎潤一郎 陰翳礼讃

主要上網睇
之前買咗幾本中譯 覺得差太遠

陳雲中文不算太好 睇一睇便可
大家去開邊到買書

變撚咗日經

依本好睇???
我次次見到個書面都唔知點解唔係好想買
大家去開邊到買書

變撚咗日經

依本好睇???
我次次見到個書面都唔知點解唔係好想買

幾好 幾warm
有冇北韓寫實書推介?
好似我們最幸福 呢一類

解密朝鮮 雖然好厚 但可以作為入門書

為了活下去都幾好睇
大家去開邊到買書

變撚咗日經

陳雲 中文系列

三島由紀夫 太陽と鉄
谷崎潤一郎 陰翳礼讃

主要上網睇

陳雲喺香港作家算係數一數二,點會唔好
荒謬社會裏面喺一潭清水
陳雲 中文系列

三島由紀夫 太陽と鉄
谷崎潤一郎 陰翳礼讃

主要上網睇

陳雲喺香港作家算係數一數二,點會唔好
荒謬社會裏面喺一潭清水

因為佢真係唔算好
佢好多蛇足句
大家平時點keep住自己d書,漫畫小說果種size就話容易搵到膠套姐,好似快思慢想、超級預測果埋厚又大本既書點算
大家平時點keep住自己d書,漫畫小說果種size就話容易搵到膠套姐,好似快思慢想、超級預測果埋厚又大本既書點算

我無用膠套,不過最鐘意個D就放左入去有門既玻璃櫃入面
新手想問吓博客來啲書質素如何?
我見到啲書角位崩咗/摺咗爛咗,
個心都會好唔舒服好唔自在
但見到平咁多又好想試吓訂

包書膠

其實真係睇彩數,睇下包果個,送果個同間7仔點對你D書

其實真係睇彩數,睇下包果個,送果個同間7仔點對你D書

如果情況差, bookdepository好似會換本俾你

個人會用包書膠
睇書po
留名學嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞