做緊警察 你問我答 (5)

1001 回覆
41 Like 251 Dislike
我覺得警察要提高到大學畢業先比做

有D野並唔係單單用學歷衡量既 大學畢業既人渣多的是 毅進畢業既好人都好多
有冇比同事查身分證/想查休班警身分證?最後點

做輔警個陣比人查過 一見到委任証就無查 仲傾咗陣計
死黑警
仲有兩日就fib 警務知識方面溫左178 、15個單元、7個行動項目、服務承諾警司警戒、同埋警隊架構,仲差咩 求巴打指教一下

溫下市民獎 睇多D關於警政既新聞啦 你準備得幾齊加油

上面爸打可以溫埋992 電子報案

fib同gi係咪都有機會問警政既新聞同警務知識?

爸打
話說998係咩黎?

點睇上年初一單野

話說有FRD被偷拍去報驚 D驚渣好冇禮貌咁對待佢
香港驚察真係黑暗醜惡

太早做喇 搞到好多人犧牲咗 準備不足 戰術上成功但戰略上失敗

咁衰有無紀錄低班警察既編號

你講到好似好支持咁,如果有日你上頭叫你行頭打鳩示威者,你點揀?

插水扮受傷

如果再有下次會唔會調轉槍頭?

唔會

咁你打算點支持武裝革命達致香港獨立?
點睇上年初一單野

話說有FRD被偷拍去報驚 D驚渣好冇禮貌咁對待佢
香港驚察真係黑暗醜惡

太早做喇 搞到好多人犧牲咗 準備不足 戰術上成功但戰略上失敗

你講到好似好支持咁,如果有日你上頭叫你行頭打鳩示威者,你點揀?

插水扮受傷

唔會

我都未知 可能提供情報? 戰術訓練?
色弱 考唔考到
色弱 考唔考到

好大機會唔得
點解唔諗下點解市民會由當你地係人民公僕變到人民公敵?
近依幾年先開始係咁
自己拎黎架仲死撐怪番市民?

乜你地屌警察係近幾年既事咩?
由抄你車牌開始,你地已經當警察係仇人嫁喇,扮咩姐。

人民公敵,做d你地市民唔鐘意既野就叫公敵

係咩,以前我一向好尊重警察,見到都點點到,直到你地喺我面前掟催淚彈,以後我當你哋係畜牲辦

有冇諗過點解要掟催淚彈?
好多謝巴打你幾個post都咁用心回覆我地
有d回覆好有用!
點解唔諗下點解市民會由當你地係人民公僕變到人民公敵?
近依幾年先開始係咁
自己拎黎架仲死撐怪番市民?

乜你地屌警察係近幾年既事咩?
由抄你車牌開始,你地已經當警察係仇人嫁喇,扮咩姐。

人民公敵,做d你地市民唔鐘意既野就叫公敵

係咩,以前我一向好尊重警察,見到都點點到,直到你地喺我面前掟催淚彈,以後我當你哋係畜牲辦

你自己諗下點解會掟催淚彈先,會唔會冇喇喇掟。
又係合理化自己做錯既野,覺得自己霸住條街係合情合法合理。

唉,香港人呀香港人,打開個電視睇下其他地方警察點樣對示威者喇,成日話香港警察乜乜柒柒,強烈譴責。

向一班手無寸鐵嘅市民掟催淚彈係合情合法合理
唔怪得咁多警犬撐7警啦
毅進仔啊毅進仔,又係合理化自己做錯既野

插水扮受傷

唔會

我都未知 可能提供情報? 戰術訓練?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞