做緊警察 你問我答 (5)

1001 回覆
41 Like 251 Dislike
會唔會憎記者

一般見有case到現場乖乖合作影下相果d其實好正常,但果d濕鳩呀豬呀狗垃撚圾學生網媒都自稱記者又橫衝直撞覺得採訪自由大撚哂果d就好憎

識人又唔係傳媒, 但成日都掛記者証出去影相, 每次都講到槍林彈雨咁.

打既時候一齊打
俾人拉個陣就話自己係記者

擺撚哂鐵馬拉撚哂帶唔比入,一鳩走入黎講句記者呀

巴打做POE個陣最困難係乜野
會唔會憎記者

一般見有case到現場乖乖合作影下相果d其實好正常,但果d濕鳩呀豬呀狗垃撚圾學生網媒都自稱記者又橫衝直撞覺得採訪自由大撚哂果d就好憎

識人又唔係傳媒, 但成日都掛記者証出去影相, 每次都講到槍林彈雨咁.

打既時候一齊打

無困難過
樓主year幾apply做AUX?
Year3先apply會唔會太遲?
會唔會憎記者

打既時候一齊打

無困難過

樓主year幾apply做AUX?
Year3先apply會唔會太遲?

唔會
會唔會憎記者

打既時候一齊打

無困難過

做單車poe最煩
成日話自己有路權, 但又唔當自己係車
係你面前唔睇燈,截停佢又驚搞到成堆炒埋一齊
樓主你d英文好好j 點學英文ga
巴打,同路人
有冇性趣交換tg吹下水
一路做緊廢青等入班

巴打,同路人
有冇性趣交換tg吹下水
我宜家都係做梗廢青
Pmp 仲未出email,係咪無機
會唔會憎記者

打既時候一齊打

無困難過

做單車poe最煩
成日話自己有路權, 但又唔當自己係車
係你面前唔睇燈,截停佢又驚搞到成堆炒埋一齊

踩上馬路又無燈個下先衰 告佢又唔夠佢跑 唔告佢又唔係
巴打,同路人
有冇性趣交換tg吹下水

有乜野喺度講啦

幫唔到你 當年無報pmp
樓主你d英文好好j 點學英文ga

過獎了

睇劇 睇youtube 讀大學個陣同D exchange玩下
PI Fib 有無tips

有咩係必溫的
一路做緊廢青等入班

巴打,同路人
有冇性趣交換tg吹下水
我宜家都係做梗廢青

由收call至入班大約幾多星期?
其實你地想邊個做特首?理論上想少野做就會想曾俊華做,但係你地咁唔鐘意泛民,我覺得你地會支持cy 2.0

邊個做特首 都係咁多野做

我個人支持曾俊華
一路做緊廢青等入班

巴打,同路人
有冇性趣交換tg吹下水
我宜家都係做梗廢青

我當年半年

有咩係必溫的

過左ei未?

應該咁上下
如果pmp都冇 真係要諗下
一路做緊廢青等入班

巴打,同路人
有冇性趣交換tg吹下水
我宜家都係做梗廢青

有啲人好快,唔洗等直接入考完之後果期,我宜家就等左一期
一路做緊廢青等入班

巴打,同路人
有冇性趣交換tg吹下水
我宜家都係做梗廢青

有啲人好快,唔洗等直接入考完之後果期,我宜家就等左一期

3月10幾號先完vetting阿sir話入唔到3月正常
有冇爸打收到email 4月1有資訊日

有咩係必溫的

過左ei未?

yes

遲啲做埋心理就去fib

應該咁上下
如果pmp都冇 真係要諗下

要諗下嘅意思係咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞