做緊警察 你問我答 (5)

1001 回覆
41 Like 251 Dislike
樓主死全家
手握力有咩練習方法推介?

我以前靠攀石同抱石練既 平時就舉啞鈴 引體上升 掌上壓之類既動作練啦

爬到v幾
just climb會唔會見倒你
有冇比同事查身分證/想查休班警身分證?最後點

做輔警個陣比人查過 一見到委任証就無查 仲傾咗陣計

你係主動show委任證?
有冇比同事查身分證/想查休班警身分證?最後點

做輔警個陣比人查過 一見到委任証就無查 仲傾咗陣計

你係主動show委任證?

唔係 身份證擺喺委任証底下
手握力有咩練習方法推介?

我以前靠攀石同抱石練既 平時就舉啞鈴 引體上升 掌上壓之類既動作練啦

爬到v幾
just climb會唔會見倒你

V4 red point過一兩條V5 巴打你呢?

唔會 今年JC cup之後已經轉咗場操 遲下翻去殺下D新problem
樓主死全家

喂大家咁話啦
巴打識唔識梁宇川

唔識
其實考pc 幾多個人爭1個位

今年係10~15
退休潮幾時完?
今年考會唔會比較難
輔警訓練辛苦程度係咪正規既十分一?

無得咁計既 我喺輔警訓練個陣都罰抄抄到手軟 罰掌上壓做到爆胸 怕辛苦就唔好做呢行
退休潮幾時完?
今年考會唔會比較難

聽翻黎話唔會

今年係10~15

完左vetting 等入班 係幾個人爭?

今年係10~15

完左vetting 等入班 係幾個人爭?

唔清楚
發夢果時,如果革命發生
樓主敢唔敢殺返d警察

無得咁計既 我喺輔警訓練個陣都罰抄抄到手軟 罰掌上壓做到爆胸 怕辛苦就唔好做呢行

點爆胸
發夢果時,如果革命發生
樓主敢唔敢殺返d警察

睇下到時我企咩位啦 好多未知數

點爆胸

胸肌痛到不得了

係警局等call坐咩位, 有咩好做, 坐一夜我覺得慘過行一晚
想問下咩情況之下警察會豆完人再抄埋佢身份證
不如樓主講下你地遇到唔同情況下做野背後既rationale? 例如示威 有人搶劫 etc
手握力右58.2 左39 加埋夠就可以?
想入PPRB需要咩技能?
想入PPRB需要咩技能?

識人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞