做緊警察 你問我答 (5)

1001 回覆
41 Like 251 Dislike
諗緊 如果一個高分但未vet 完
一個低分但vet 完 佢會打比邊個先
唉 考完fib 返去等消息 即衰左喇 唉
人生冇望 基本法指毛都冇 唉
有問處境題又點 出到黎指毛基本法都冇得做
係咁ban話我體能差 已做好凖備會問 已解釋
但係咁話睇唔出乜乜柒㭍

高比體能都唔得
但係咁話睇唔出乜乜柒㭍

高比體能都唔得

佢心目中體能係咪要滿分先叫好?
唔通想我答佢體能合格就算呀未盡全力咁?

好灰
諗住可以考到 又話等人用 我有心做又點呀
一個機會都唔比我

你遇到killer 應該
但係咁話睇唔出乜乜柒㭍

高比體能都唔得

好灰
一個機會都唔比我

但我睇到都幾多人pass下 唔pass個個係連西裝都唔著
但係咁話睇唔出乜乜柒㭍

高比體能都唔得

好灰
一個機會都唔比我

我體能手握力都係岩岩好 fib解釋左佢地收貨 加上真係有keep住操 唔會合格左就算
但係咁話睇唔出乜乜柒㭍

高比體能都唔得

好灰
一個機會都唔比我

我體能手握力都係岩岩好 fib解釋左佢地收貨 加上真係有keep住操 唔會合格左就算

我都有咁講

會唔會唔係因為體能 你其他野答成點??
手握力有咩練習方法推介?
係唔係矮過163dd 都唔考得
特警隊 e.g. g4/飛虎 咁高危既部門 人工會唔會比較高 定 都係跟柴跟point?

高比體能都唔得

好灰
一個機會都唔比我

我都有咁講

其他野都ok 係時事柒左D囉
不過整體黎講係 係咁講體能唔得點點點

考體能係著老西去 入去先換衫?
唉 .... 琴日既感覺好痛 努力過後 係冇回報
晒時間 晒假 晒精神
第一次咁努力去溫去讀
好灰 唉

聽講唔係太低分 有機會recall
正規警洗唔洗聽高級過自己既輔警支笛,
定係輔警還輔警,正規還正規,
仲有輔警係咪比正規睇低?

我都有咁講

其他野都ok 係時事柒左D囉
不過整體黎講係 係咁講體能唔得點點點

考體能係著老西去 入去先換衫?

封信有寫

我之前收到email叫我星期五去pt
我答覆左ok
但未有回覆 即係點?
打過招募組電話又無人聽
正規警洗唔洗聽高級過自己既輔警支笛,
定係輔警還輔警,正規還正規,
仲有輔警係咪比正規睇低?

唔係

睇人既姐 我環頭既同事多數對輔警好好架 肯比心機教 我做輔警個陣既正規同事都好好
唉 .... 琴日既感覺好痛 努力過後 係冇回報
晒時間 晒假 晒精神
第一次咁努力去溫去讀
好灰 唉

聽講唔係太低分 有機會recall

有警察朋友都有同我講過 不過咁諗可能個心會好過d
唉..... 灰爆 這些機會不是屬於我的

祝你好運 準備得好D啦 好既體能同自我介紹係基本既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞