做緊警察 你問我答 (5)

1001 回覆
41 Like 251 Dislike
會唔會憎記者

一般見有case到現場乖乖合作影下相果d其實好正常,但果d濕鳩呀豬呀狗垃撚圾學生網媒都自稱記者又橫衝直撞覺得採訪自由大撚哂果d就好憎
仲想問下考個時洗唔洗熟讀警隊條例
會唔會問
會唔會問

會唔會問

服務承諾可以點溫,真係背曬入面內容?
會唔會問

服務承諾可以點溫,真係背曬入面內容?

9分鐘九龍15分鐘新界 完
基本法方面會問你啲咩 有冇範圍可以溫

你指mc?
基本上係靠背
比個例子你

根據基本法第七十七條,香港特別行政區立法會議員在立法會的會議上______,不受法律追究。

A. 言行
B. 發言
C. 發言及行為
D. 舉動
警犬死全家
警犬死全家

我想問啲督察級或以上嘅輔警其實有乜做
如果一個正規PC仔同一個輔警督察同場
PC仔係唔係任個輔警督察舞
我想問啲督察級或以上嘅輔警其實有乜做
如果一個正規PC仔同一個輔警督察同場
PC仔係唔係任個輔警督察舞

行動統籌 指揮 人事管理 etc

理論上係 實際上無乜咁既機會
警犬死全家

入左大學生輔警計劃大學畢業之後都有得繼續做?

讀唔成書 中英唔店
做到警察逗2皮算係咁
難怪d人仆到去做
香港地係咁

你讀唔成書做運輸/裝修
另一個讀唔成書考pc
高下立見

呢D野你睇我好 我睇你好啦 警察工作相對危險D 責任大好多
樓主我屌你老母

大家咁話
樓主有無後悔到開呢個post?

樓主有無後悔到開呢個post?

真漢子
讀唔成書 中英唔店
做到警察逗2皮算係咁
難怪d人仆到去做
香港地係咁

你讀唔成書做運輸/裝修
另一個讀唔成書考pc
高下立見

差佬有乜危險呀?
差佬工傷多定地盤工傷多?
讀唔成書 中英唔店
做到警察逗2皮算係咁
難怪d人仆到去做
香港地係咁

你讀唔成書做運輸/裝修
另一個讀唔成書考pc
高下立見

差佬有乜危險呀?

宜家人地講緊做地盤?
讀唔成書 中英唔店
做到警察逗2皮算係咁
難怪d人仆到去做
香港地係咁

你讀唔成書做運輸/裝修
另一個讀唔成書考pc
高下立見

差佬有乜危險呀?

宜家人地講緊做地盤?

你睇清楚D先啦
會唔會憎記者

一般見有case到現場乖乖合作影下相果d其實好正常,但果d濕鳩呀豬呀狗垃撚圾學生網媒都自稱記者又橫衝直撞覺得採訪自由大撚哂果d就好憎

cid既津貼大概幾錢
會唔會憎記者

cid既津貼大概幾錢

claim得足D OT錢應該好過D津貼
會唔會憎記者

識人又唔係傳媒, 但成日都掛記者証出去影相, 每次都講到槍林彈雨咁.
會唔會憎記者

cid既津貼大概幾錢

claim得足D OT錢應該好過D津貼

基本$1414先
未計dsoa同飯錢,不過係一大舊錢平分,唔算多
會唔會憎記者

識人又唔係傳媒, 但成日都掛記者証出去影相, 每次都講到槍林彈雨咁.

打既時候一齊打
俾人拉個陣就話自己係記者
會唔會憎記者

打既時候一齊打
俾人拉個陣就話自己係記者

擺撚哂鐵馬拉撚哂帶唔比入,一鳩走入黎講句記者呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞