做緊警察 你問我答 (5)

1001 回覆
41 Like 251 Dislike
有冇d咩禁忌,咩入屋叫人入廟拜神個類
有冇d咩禁忌,咩入屋叫人入廟拜神個類

做人有正常禮貌 做野爽手 識睇人面色就得
爸打5月班大概最快幾時會有電話?

巴打 我都岩岩vet完等緊消息

收到電話既爸打上黎報過喜阿
警隊流失率好高?
年年都請人

近年多人退休 同埋開多左位

總人數係升緊?

收到電話既爸打上黎報過喜阿

應該無咁快呀
警隊流失率好高?
年年都請人

近年多人退休 同埋開多左位

總人數係升緊?

好似係
軍裝OT點計錢?
軍裝OT點計錢?

無錢,計鐘
軍裝OT點計錢?

無錢,計鐘

唉 啱啱出黎個陣遇到個癡線既刁陀 試過兩個半鐘抄40張525 落notebook落到收遲工
軍裝OT點計錢?

無錢,計鐘

唉 啱啱出黎個陣遇到個癡線既刁陀 試過兩個半鐘抄40張525 落notebook落到收遲工

大屠殺
軍裝OT點計錢?

無錢,計鐘

計鐘即係?
軍裝OT點計錢?

無錢,計鐘

大屠殺

一晚...200張....
軍裝OT點計錢?

無錢,計鐘

計鐘即係?

遲收工一個鐘,就累積一個鐘TO,最多60,你可以選擇任何時間放(上級批的話)
軍裝OT點計錢?

無錢,計鐘

計鐘即係?

遲收工一個鐘,就累積一個鐘TO,最多60,你可以選擇任何時間放(上級批的話)

thx
d散仔係咪好驚d大學生之後會做佢上司所以特別好禮貌
今日去screening 幾個都笑笑口咁
跟住eye test 因為我幾百度近視 百幾散光睇得好辛苦 佢係咁講好緊張呀 放鬆d 你睇到既 又比勁多時間我睇每隻字
最後瞇到隻眼勁細撞到大部分 pass左
但都見到有人過唔到要即刻走
黑警
跟住eye test 因為我幾百度近視 百幾散光睇得好辛苦 佢係咁講好緊張呀 放鬆d 你睇到既 又比勁多時間我睇每隻字

完全唔係
就算大學生做到幫板,係就係上司,但一粒花on99玩番你都仲得
你去招募呢d場合梗係個個都好禮貌

完全唔係
就算大學生做到幫板,係就係上司,但一粒花on99玩番你都仲得

巴打係pi
咁多人想做黑警
我唔憤怒,覺得好傷心
FIB PASS
軍裝OT點計錢?

無錢,計鐘

大屠殺

一晚...200張....

what the fuck :o 一本大半notebook都未必夠寫 除非夠膽唔寫

完全唔係

巴打係pi

巴打老散升PI?
咁多人想做黑警
我唔憤怒,覺得好傷心

只係驗證左"if you can't beat them, join them"既投機心態 更何況 呢個社會總要有人肯做警察先得 個個唔做既話 邊個維持日常治安呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞