做緊警察 你問我答 (5)

1001 回覆
41 Like 251 Dislike
屌你老母臭西
黑警死全家

大家咁話
少少特別既問題,想知射波個啲會點 射得多會唔會炒

比人踢爆 會紀律處分 炒就好難既 因為要處長批准 驚動好多大粒野
師兄我今期入班

加油 呢段時間會改變你人生好多

29FIB

加油 有乜問題即管問

射波諗都唔好諗 最多番黎hea做
射波係最撚蠢既選擇 嚴重起上黎會開file查你做乜撚射波
師兄我今期入班

29FIB

加油 有乜問題即管問

我Fib岩岩好合格 依家咪又係on99係警察部撈緊
師兄我今期入班

29FIB

加油 有乜問題即管問

我fib咪又係50頭 依家都撈緊
師兄咩環頭姐
Miss左一期班係咪姐係無希望
又冇收到肥信 , 姐係waiting list?
下期有機會嗎

我足足等到第3期先入班
如果第3期都入唔到就等收肥信
想問下
如果係深夜
係一個屋苑入面
有人投訴某戶發出嘈音(人聲)
但唔知確實係邊戶
咁點處理

試答下先
如果有看更嘅問下知唔知邊戶,上樓視察
冇保安就就call返電台搵報案人,再聽下有冇噪音,冇就mark簿走人
等巴打指正

合理答案 有少少細節要指證: 收call個陣已經會向電台問報案人電話 到場同離場都會通知電台

一收call
打比報案人睇下咩環境
到場報電台
去到樓下問一問保安有無住客投訴吵鬧聲
上門拍門
登記資料
查核有無通緝
口頭警告
再打比報案人仲有無聲
報機離場
寫記事冊
師兄咩環頭姐

港島總區某小型部門19位
Miss左一期班係咪姐係無希望
又冇收到肥信 , 姐係waiting list?
下期有機會嗎

我足足等到第3期先入班
如果第3期都入唔到就等收肥信

早幾多個星期收call入班?

射波諗都唔好諗 最多番黎hea做
射波係最撚蠢既選擇 嚴重起上黎會開file查你做乜撚射波

上頭會派住你個區既同事上你屋企敲門 直到你出黎為止 紀律處分走唔甩
師兄咩環頭姐

region就NTS DIST/DIV就唔講啦 起自己底咩
師兄咩環頭姐

港島總區某小型部門19位

坐警總寫字樓?
如果比家用每月都係戶口拎幾千蚊出黎
有無影響vetting?
如果比家用每月都係戶口拎幾千蚊出黎
有無影響vetting?

解釋到就得
如果你本身好大洗 次次都㩒一千以上
依家我會建你㩒少啲錢
AUS會收幾多個女仔?

大學生班?

暑假班預3/4比1左右

巴打邊期SBTC/BTC?

巴打邊期

講咗咪等於自爆AUS咁少人

你個期開始好少人?
AUS會收幾多個女仔?

大學生班?

暑假班預3/4比1左右

巴打邊期SBTC/BTC?

巴打邊期

講咗咪等於自爆AUS咁少人

你個期開始好少人?

唔講

不過越黎越容易入係真既
輔警係咪真係易入d,點解?
想請問度高係咪多數朝早岩岩好高dd好怕度果時唔夠
學堂最難頂係咩?下星期入有d緊張
師兄我今期入班

29FIB

加油 有乜問題即管問

其實有個問題想問下,
如果以前讀緊一個3年course,但讀到一年半因為自己讀唔黎而quit左,可以點解釋.......
至撚憎垃圾廢犬
有frd入職前話唔會變,點知下下都屌黄絲。放長雙眼睇佢仔女做黄絲
至撚憎垃圾廢犬
有frd入職前話唔會變,點知下下都屌黄絲。放長雙眼睇佢仔女做黄絲

唔係所有人都可以堅持自我 好辛苦的 你可以唔鐘意佢既改變 但我會體諒
師兄我今期入班

29FIB

加油 有乜問題即管問

其實有個問題想問下,
如果以前讀緊一個3年course,但讀到一年半因為自己讀唔黎而quit左,可以點解釋.......

有無更多詳情? 其實誠實面對自己係好好既品質黎 你要將呢件事包裝得好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞