做緊警察 你問我答 (5)

1001 回覆
41 Like 251 Dislike
幫辦係咪有自己房,無論係訓練學校定去到局裏面

學校唔係 局都未必有架 有D unit係得一間房 大家開心share
Pi平均入職年齡係幾多?

21/2~40都有
考體能
衰來回跑11.2
跳高 掌握唔到個技巧 冇46

其實考體能前係咪要幾個月就練定

我練都冇練過...

你本身勁咪唔洗練
考體能
衰來回跑11.2

我練都冇練過...

你本身勁咪唔洗練

警察體能除左800米之外, 都好撚易咋wo
考體能
衰來回跑11.2

我練都冇練過...

冇練過都過到就大獲啦
認真
做緊個專題研習,題目同警察有關,介唔介意留低tg同你做個好短嘅訪問,麻煩哂
考體能
衰來回跑11.2

我練都冇練過...

你本身勁咪唔洗練

咁你唔可以排除有D冇乜點做過運動既人去考既,或者好似樓上咁
考體能
衰來回跑11.2

我練都冇練過...

自己身體自己管理 完全係你責任
考體能
衰來回跑11.2

我練都冇練過...

你本身勁咪唔洗練

800米都容易吖
考體能
衰來回跑11.2

我練都冇練過...

冇練過都過到就大獲啦

某D打波或者做開其他運動既人的確可以及格
認真
做緊個專題研習,題目同警察有關,介唔介意留低tg同你做個好短嘅訪問,麻煩哂

你喺度問啦
考體能
衰來回跑11.2

我練都冇練過...

你本身勁咪唔洗練

800米都容易吖

之前tvb 講800米要3分40內
但個網又寫3分11內
究竟邊個先啱
對於社會上有好多對警察批評嘅聲音,你有咩睇法?你覺得點樣可以解決宜家警民衝突嘅問題
體能再考多次都fail 手握力 跳高同400m都滿分 4*10 肥左 個體能教官虧虧地喎 dem兩次兩次都唔一樣既 第一次隻腳過紅線先擺豆袋 第二次就過白線擺
考體能
衰來回跑11.2

我練都冇練過...

你本身勁咪唔洗練

800米都容易吖

但個網又寫3分11內
究竟邊個先啱

3分11
體能再考多次都fail 手握力 跳高同400m都滿分 4*10 肥左 個體能教官虧虧地喎 dem兩次兩次都唔一樣既 第一次隻腳過紅線先擺豆袋 第二次就過白線擺

滿分係幾多
考體能
衰來回跑11.2

我練都冇練過...

你本身勁咪唔洗練

800米都容易吖

但個網又寫3分11內
究竟邊個先啱

用下腦都知...
對於社會上有好多對警察批評嘅聲音,你有咩睇法?你覺得點樣可以解決宜家警民衝突嘅問題

政治問題唔好掉比警察解決 政府要回應民意先可以解決警民矛盾
考體能
衰來回跑11.2

我練都冇練過...

你本身勁咪唔洗練

800米都容易吖

但個網又寫3分11內
究竟邊個先啱

用下腦都知...

合格有3分, 3分40內應該有1分, 1 分都無即out, 有1分拉埋其他有機會合格.

其實班人將警察推俾建制好笨.

btw, 樓主有無諗住轉去咩部門做, CID仲係好忙, 唔係話轉左制好D咩?
2字頭做到督察真係人中之龍
做5年 成5皮野

其實班人將警察推俾建制好笨.

btw, 樓主有無諗住轉去咩部門做, CID仲係好忙, 唔係話轉左制好D咩?

可唔可以講多d CID嘅schedule?
凡有call就要出動+每日要準時返警署報到?
假期係點安排?
想問下有無人知Pmp 出左email未?thx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞