做緊警察 你問我答 (5)

1001 回覆
41 Like 251 Dislike
入唔到3月20個班 有冇咩方法可以知究竟請唔請
樓主有無後悔到開呢個post?

蔣生

可能下一班收你呢

可能下一班收你呢

希望係啦
一路做緊廢青等入班
俾人屌都唔知醜
返去uwants啦
又爆負評喇
抵你日日返工帶埋娘親

我無上uwants

比人屌係咩一定等於我唔啱呢? 巴打既邏輯好奇怪

積下口德啦 你又唔係真係傷害我同我屋企人 未驚過

我有冇口德都好過你班黑警日日返工出納稅人既糧做陰質事

智障,上晒腦
俾人屌都唔知醜
返去uwants啦
又爆負評喇
抵你日日返工帶埋娘親

我無上uwants

智障,上晒腦

俾人屌都唔知醜
返去uwants啦
又爆負評喇
抵你日日返工帶埋娘親

我無上uwants

智障,上晒腦

日日睇新聞都有黑警犯事罪成
我上腦定你上腦?
做得警察品行唔係應該好啲咩?
樓主
我依家讀緊基礎文憑 19歲
有車牌
你覺得我GRAD完 下年考 大唔大機會入到
入左大學生輔警計劃大學畢業之後都有得繼續做?
俾人屌都唔知醜
返去uwants啦
又爆負評喇
抵你日日返工帶埋娘親

我無上uwants

智障,上晒腦

我上腦定你上腦?

日日睇新聞都有黑警犯事罪成=樓主都有犯事罪成

你logic都幾好
讀唔成書 中英唔店
做到警察逗2皮算係咁
難怪d人仆到去做
香港地係咁

你讀唔成書做運輸/裝修
另一個讀唔成書考pc
高下立見
俾人屌都唔知醜
返去uwants啦
又爆負評喇
抵你日日返工帶埋娘親

我無上uwants

智障,上晒腦

我上腦定你上腦?

日日睇新聞都有黑警犯事罪成=樓主都有犯事罪成

你logic都幾好

整體形象,知唔知係乜?
我冇話樓主犯事罪成,但可能佢係漏網之魚其中一位。
另外,行beat蛇王作簿,選擇性執法,公器私用警車送放工呢啲都人所共知既差佬潛規則啦。呢啲唔會上庭ga
市民係睇整體形象,覺得差佬會做呢啲野
如果證明唔到樓主係佢就唔係,全香港都好警察啦
樓主
有車牌

樓主
樓主
有車牌

樓主

background係點一向唔係大影響,fib表現好就夠
fib啲問題係咪都係預你唔識答
講野流暢定識答問題重要啲?
樓主我屌你老母

基本野預你識,但你越識佢就越問得深,睇你反應,抗壓能力 冷唔冷靜

基本野預你識,但你越識佢就越問得深,睇你反應,抗壓能力 冷唔冷靜

基本野係指啲咩
例如佢問eu有咩裝備 算唔算係基本野?

基本野係指啲咩
例如佢問eu有咩裝備 算唔算係基本野?

唔算 普通軍裝就算
基本法方面會問你啲咩 有冇範圍可以溫
基本法方面會問你啲咩 有冇範圍可以溫

求其合格就算啦
會唔會憎記者
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞