做緊警察 你問我答 (5)

1001 回覆
41 Like 251 Dislike
續上post

部Motorola 不嬲都check 到,不過入機一定慢過你叫上台,但有時電台繁忙,會叫你地自己用機check

部機check 到咩?

唔該師兄 我地既無線電點會查到電臺先可以睇ponics

你都on9
笑撚死我
返學堂dum多幾個月先出嚟行beat啦

唔通攞部機出黎 send短訊比電臺再等佢覆咩 打電話問台長仲快手

你有無聽過4個字叫電台繁忙
同埋我而家係笑緊你唔知呢個function

仲有
用機check係電腦覆你

未做過console 真心唔知
以你所知有幾多成差佬真心覺得柒警係罪有應得?
如果好似你咁諗ga 人係少數 我真係覺得呢個香港好撚恐怖

極少數

警隊內部係咪分左兩派?
聽聞上次單PPAP都搞到上面嘈嘈閉

唔係 絕大部分人都係擁護建制
有冇經歷過啲咩黑暗野

同事偷懶 有事扮睇唔到之類
巴打有沒打算,或警隊有沒人打算組織一班真心為市民做事,分到事非對錯既人,去對抗果班上司,進行內部抗爭對警隊進行改革

無乜可能架喇

極少數

唔撚係掛

犯撚哂法先係極少數人覺得罪有應得
我當你講既嘢全部都係真
你話你拉得幾個人
即係做左無耐啦
話聲你知個部門其實好撚大
你識既嘢見既嘢其實好少
你走多幾個位之後再諗下自己係咪仲高人一等

咁你點睇今次黑警班集會?
我當你講既嘢全部都係真
你話你拉得幾個人
即係做左無耐啦
你識既嘢見既嘢其實好少

我又唔係佢
無諗住玩你問我答
同埋我都無講過我係黑警
樓主eq都幾好 繼續努力
想問平時會唔會去槍會練槍或者打下war game
續上post

部Motorola 不嬲都check 到,不過入機一定慢過你叫上台,但有時電台繁忙,會叫你地自己用機check

部機check 到咩?

唔該師兄 我地既無線電點會查到電臺先可以睇ponics

你都on9
笑撚死我
返學堂dum多幾個月先出嚟行beat啦

唔通攞部機出黎 send短訊比電臺再等佢覆咩 打電話問台長仲快手

你有無聽過4個字叫電台繁忙
同埋我而家係笑緊你唔知呢個function

太少用通常都係wait one 等一陣再call

唔好意思,即係點?
即係部機係咪睇到我資料?
其實我有D驚,佢拎住我張身份證係到入資料咁
知唔知曾健超淋個d係咩液體?
屌你老母

極少數

屌 唔撚係嘛
呢個已經唔係乜政治問題而係common sense啦
巴打祝你早日捱出頭來 毋忘初衷
你地仲有無人係保持政治中立

你都唔算政治中文
你地仲有無人係保持政治中立

你都唔算政治中立
估唔到開撚到5
以你而家狀態去考ctru或機場特警入比機會大唔大?
聽你講野應該有做開gym 下腹肥左突起左可以點練 上腹就練到腹肌岀黎 同下腹有明顯對比 好似有四塊腹肌喺上腹但下腹就一舊野咁 呢幾個月飲緊增磅粉 關唔關事
咩都唔擔心 係比較擔心vetting 中學操行超級差
差佬曬馬之後畀德國同以色列大使館屌, 你啲同事有咩反應?

佢地覺得自己無辜

經過曬馬之後 ,佢哋啲士氣有冇增加到?

好似打咗雞血咁

巴打,見你講野似個人,我先同你講,差佬呢行無得救,是非對錯都分唔清,不如早走早著

諗緊啦

可以轉去其他department架
我有個fd警內部轉整消防
而家結左婚排宿舍平最少同平均排幾耐?
而家結左婚排宿舍最少同平均排幾耐?

極少數

唔撚係掛

犯撚哂法先係極少數人覺得罪有應得

sad but true
我當你講既嘢全部都係真
你話你拉得幾個人
即係做左無耐啦
你識既嘢見既嘢其實好少

衝出黎柒
樓主eq都幾好 繼續努力
想問平時會唔會去槍會練槍或者打下war game

多謝 細個有打下wargame 當差之後有去警察槍會燒槍
知唔知曾健超淋個d係咩液體?

水? 尿?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞