做緊警察 你問我答 (5)

1001 回覆
41 Like 251 Dislike
師兄我今期入班

加油 呢段時間會改變你人生好多

29FIB

加油 有乜問題即管問

我Fib岩岩好合格 依家咪又係on99係警察部撈緊

其實有個問題想問下,
如果以前讀緊一個3年course,但讀到一年半因為自己讀唔黎而quit左,可以點解釋.......

有無更多詳情? 其實誠實面對自己係好好既品質黎 你要將呢件事包裝得好

果時夠分諗住試下讀電腦,
但數學讀唔掂,搞到主科都衰埋,
第二年讀完第一個SEM就覺得
如果讀唔黎不如早D出黎做野,
唔好曬屋企人錢...
報左警未

如果毅進仔入到算唔算人生贏家?
廿歲頭22k

睇你對人生贏家既定義係咩啦
師兄我今期入班

29FIB

加油 有乜問題即管問

其實有個問題想問下,
如果以前讀緊一個3年course,但讀到一年半因為自己讀唔黎而quit左,可以點解釋.......

有無更多詳情? 其實誠實面對自己係好好既品質黎 你要將呢件事包裝得好

唔好曬屋企人錢...

包裝得好D就得
巴打識唔識梁宇川

呢條友仔讀大學玩社運,衝入立法會仲上埋scmp頭版,唔明點解一個屈尾十去左做差佬
巴打識唔識梁宇川

呢條友仔讀大學玩社運,衝入立法會仲上埋scmp頭版,唔明點解一個屈尾十去左做差佬

下話
其實巴打響警隊入面有冇/點搵同路人?港獨撚會好孤獨好辛苦咁
大學生輔警入學堂都要鏟光頭?
屌你老母臭西
黑警死全家

大家咁話

我唔係黑警,你死全家啦
俾人屌都唔知醜
返去uwants啦
又爆負評喇
抵你日日返工帶埋娘親
猶太人,慈母,黑警,有牌爛仔
知唔知個醜字點寫啊
仲開post周圍話俾人聽自己係
師兄我今期入班

29FIB

加油 有乜問題即管問

其實有個問題想問下,

唔好曬屋企人錢...

包裝得好D就得

自欺欺人
黑警咩質素大家有目共睹啦
想請問度高係咪多數朝早岩岩好高dd好怕度果時唔夠

唔一定 中午下午都有機會

試過12點去PT,食埋個早餐先去其實會好爽

可唔可以要求朝早度

可唔可以要求朝早度

你要提供合理解釋 自己諗個原因
師兄我今期入班

29FIB

加油 有乜問題即管問

其實有個問題想問下,

唔好曬屋企人錢...

包裝得好D就得

自欺欺人

現實係一個光譜 有黑警 亦有盡忠職守既警察
知唔知個醜字點寫啊

我開呢個post既原意係解答連登仔對警察工作既問題 唔係比你宣洩情緒既地方
巴打識唔識梁宇川

下話

唔係吹水,果陣黑警前黑警後,成日屌差佬打人,依家洗晒腦
俾人屌都唔知醜
返去uwants啦
又爆負評喇
抵你日日返工帶埋娘親

我無上uwants

比人屌係咩一定等於我唔啱呢? 巴打既邏輯好奇怪

積下口德啦 你又唔係真係傷害我同我屋企人 未驚過
屌你老母臭西
黑警死全家

大家咁話

我唔係黑警,你死全家啦

禮尚往來姐 你用咩態度對我 我咪用咩態度回應

可唔可以要求朝早度

直接誠實答朝早高d得唔得

可唔可以要求朝早度

直接誠實答朝早高d得唔得

唔夠就係唔夠
係睇阿sir比唔比你過咁解
不過比你好彩過到頭輪
去到fib完左再驗身個陣會度
唔過都唔會比你過

利申:等call入班,唔係樓主
知唔知個醜字點寫啊

我開呢個post既原意係解答連登仔對警察工作既問題 唔係比你宣洩情緒既地方

蛇王作更簿,公器私用,叫霸王雞,當值時偷野,強姦女受害人,非禮女下屬,受賄,上鹹網...
呢啲算唔算黑警既工作啊?
俾人屌都唔知醜
返去uwants啦
又爆負評喇
抵你日日返工帶埋娘親

我無上uwants

比人屌係咩一定等於我唔啱呢? 巴打既邏輯好奇怪

積下口德啦 你又唔係真係傷害我同我屋企人 未驚過

我有冇口德都好過你班黑警日日返工出納稅人既糧做陰質事
師兄我今期入班

29FIB

加油 有乜問題即管問

其實有個問題想問下,

唔好曬屋企人錢...

包裝得好D就得

自欺欺人

現實係一個光譜 有黑警 亦有盡忠職守既警察

你想話你係?
叫你公安都俾面你啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞