做緊警察 你問我答 (5)

1001 回覆
41 Like 251 Dislike
一路做緊廢青等入班

巴打,同路人
有冇性趣交換tg吹下水
我宜家都係做梗廢青

由收call至入班大約幾多星期?

有啲人好快,唔洗等直接入考完之後果期,我宜家就等左一期

3月10幾號先完vetting阿sir話入唔到3月正常
有冇爸打收到email 4月1有資訊日

好似係隨機派,info day
我冇收到
Pmp 仲未出email,係咪無機

幫唔到你 當年無報pmp

應該咁上下
如果pmp都冇 真係要諗下

要諗下嘅意思係咩

即係話你pmp都入唔到唔好諗住考到幫辦

咁講就唔啱喇 年中不知幾多新PI都無入過pmp或者aus

應該咁上下

要諗下嘅意思係咩

無撚有錯 pmp唔等於一切
多唔多人一開波驗眼嗰關就肥左即刻俾人西走?

應該咁上下

要諗下嘅意思係咩

無撚有錯 pmp唔等於一切

我指係要諗下點改善interview表現
有人冇pmp aux都pi
有人pmp ja aux只考到pc

有 但唔多
因為上網查下都知睇幾細既字

有 但唔多
因為上網查下都知睇幾細既字

425 近視 散光175都過到
都睇到 最緊要 考前一晚至起身到驗眼前唔好帶眼鏡
最緊要定,濛埋眼睇
啲偽進仔工作能力同態度如何?

大部份正常 係懶姐
溫書個時越溫越無信心
好多都唔識唔熟
你班同事點睇機場特警累死個消防隊目?
覺得會折墜呢世訓唔安樂

覺得係咁架啦,份份工有風險,出事唔怪得人

溫書個時越溫越無信心
好多都唔識唔熟

加油 溫到咁上下記得休息 比自己放鬆 有少少似溫公開試
覺得會折墜呢世訓唔安樂

我唔理佢咩職業 總之咁既天氣行咁既路線係不負責任 你估打ghost recon D任務咩

願殉職既消防同事安息
想考ASU/CTRU 體能可以點準備?
覺得會折墜呢世訓唔安樂

我唔理佢咩職業 總之咁既天氣行咁既路線係不負責任 你估打ghost recon D任務咩

願殉職既消防同事安息

夥計點評價呢件事?
有冇人都鬧個同事累死其他部門嘅同事
可能令到兩個部門關係差
覺得會折墜呢世訓唔安樂

願殉職既消防同事安息

夥計點評價呢件事?
有冇人都鬧個同事累死其他部門嘅同事
可能令到兩個部門關係差

算鳩數啦 香港人金魚記憶 兩日會無左件事
btw 抵屌 但唔關職業、部門事
暫時開工未有人講特警行山事件 睇黎大家提都唔敢提

操到變鋼條 又要跑得 又要夠力 真係好撚難操
除左日日游水 舉鐵 跑步 掌上壓 深蹲 正手引體呢啲例菜 就係鍛練定你意志 有同事考過一次selection 話根本唔撚係人考

除左日日游水 舉鐵 跑步 掌上壓 深蹲 正手引體呢啲例菜 就係鍛練定你意志 有同事考過一次selection 話根本唔撚係人考

識人
黎緊大招想報但驚唔夠高

識人

警察部真理就係識人一個電話搞撚掂

可能現場天氣真係差, 特警就一定無意外咩. 成件事係不幸但唔一定要搵人出黎屌.

即係大家都覺得條友係羞恥?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞