True wireless 真無線耳機討論(2)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
屌唔見左headphone 😭😭

點唔見?

成個盒唔見左
唔知喺咪亂擺低左喺公司俾人拎左😭
耳機連盒咁係俾人偷左多過唔見wor
開始有d擔心Crazybaby Air
20日無update,本身話1月而家3月
係咪已經放棄左

我都等緊

啲大陸野靠唔住

所以我退左然後買左the headphone

Update 左喇,又delay左做四月底岀貨,勁多人屌鬼
受害者上
係咪已經放棄左

我都等緊

啲大陸野靠唔住

受害者上

無限delay
係咪已經放棄左

我都等緊

啲大陸野靠唔住

受害者上

無限delay

De到2018
Erato muse 5 點睇?
同the headphone 差唔多價
想買對耳機打PS4 本來想入個原裝無線
但塊皮易甩個頭掛會斷
最新款又千3hkd
耳機連盒咁係俾人偷左多過唔見wor

算了
諗緊買返呢個定第隻好

用緊muse5, 換左comply foam 啲bass好撚勁. 音質千零蚊算係咁, 唯一唔掂係收音咪勁細聲, 講電話對方聽唔到我講咩
m2 幾時出 本身等airpod 等到其他廠都出二代
用左一段時間,終於發現Jabra Elite Sport一個缺點

如果環境好嘈,講電話個陣對方有機會聽唔清楚你講乜,但對方把聲就好清晰
用左一段時間,終於發現Jabra Elite Sport一個缺點

如果環境好嘈,講電話個陣對方有機會聽唔清楚你講乜,但對方把聲就好清晰

有無計講電話果陣熄左環境聲佢

用緊muse5, 換左comply foam 啲bass好撚勁. 音質千零蚊算係咁, 唯一唔掂係收音咪勁細聲, 講電話對方聽唔到我講咩

巴打有冇多啲評價,而家諗緊erato muse5 定係the headphone. 不過見一面倒推介the headphone

我見收音細聲就似得airpod 做得最好,反而想知muse 嘅接收整體得唔得,同delay 嚴唔嚴重

巴打有冇多啲評價,而家諗緊erato muse5 定係the headphone. 不過見一面倒推介the headphone

我見收音細聲就似得airpod 做得最好,反而想知muse 嘅接收整體得唔得,同delay 嚴唔嚴重

其實headphone用foam講電話都係差
用返原裝個tip就好dd
用緊bragi headphone電話connect好順, 用psv就疾到pk

有無人知點解
有冇巴打用緊erato muse5, 求用後感

有無計講電話果陣熄左環境聲佢

求教學

傾緊電話個陣試過double tap右耳下面粒制,冇乜分別
有冇 the headphone 用家試過去代理度維修?我果隻左邊耳機突然冇聲,買左半個月咋
有冇 the headphone 用家試過去代理度維修?我果隻左邊耳機突然冇聲,買左半個月咋

我都係

我都係

我都係

好似好多人都試過
小弟近排想換新無線耳機,本身用開earin m1的
但因為佢delay太勁,又唔支援通話.
想換隻聽到電話,睇片接受到delay程度的耳機,
請問各位有冇好推薦?
小弟近排想換新無線耳機,本身用開earin m1的
但因為佢delay太勁,又唔支援通話.
想換隻聽到電話,睇片接受到delay程度的耳機,
請問各位有冇好推薦?
airpod

我都係

好似好多人都試過

我都係咁
我拎左上去維修到 佢比個對新既我
仲叫我要用電腦USB 叉電
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞