True wireless 真無線耳機討論(2)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
用後感: 右耳耳機有問題, 接收差, 充電時再撳多下確認有叉到(磁力比左耳弱dd, 就算吸左都未必叉緊, 但懷疑係靈件裝得唔好, 同磁力影響不大)
所以建議唔好買crazybaby 住, 我都搵緊可唔可換/退貨
寧願比多 1k, 買dash pro 仲好
用後感: 右耳耳機有問題, 接收差, 充電時再撳多下確認有叉到(磁力比左耳弱dd, 就算吸左都未必叉緊, 但懷疑係靈件裝得唔好, 同磁力影響不大)
所以建議唔好買crazybaby 住, 我都搵緊可唔可換/退貨

仲諗住買添 見佢細細粒 其他個啲都好大粒
想問下主要拎黎講電話 有邊隻無線耳機收得清同埋冇支咪咁多雜音比對方聽到?
想問下主要拎黎講電話 有邊隻無線耳機收得清同埋冇支咪咁多雜音比對方聽到?

認真,講電話唔聽音樂既買platronic單邊掛耳果d最好

仲諗住買添 見佢細細粒 其他個啲都好大粒

唔好中伏呀, 起碼出第二代先
有無巴打買左bragi the dash pro,分享下

同問
想知連線問題同埋講電話收音清唔清

同問

聽歌有時lag lag 地 電話收音人地聽話清但有少我聽人地大細聲

最大問題係令一令個頭會斷連接

想買黎玩下
但係問左幾間都斷晒貨

有無巴打知道邊度重有得賣
買左the headphone 幾個月就壞左耳

同問

聽歌有時lag lag 地 電話收音人地聽話清但有少我聽人地大細聲

試過斷一次,好快就重新連接
聽歌好正常無lag
電話收音清到無朋友 連細細聲講粗口都俾對方發現

同問

想買黎玩下
但係問左幾間都斷晒貨

有無巴打知道邊度重有得賣

星際1樓樓梯口果間應該仲有
the dash pro而家見街係咪都無代理保
係咪應該等下

QC差到
係咪應該等下

保養係platronic代理

QC差到

Bragi d Qc係好撚差
中過中次Dash伏唔識死買埋Pro 但都係死左兩隻 岩岩走去換而家大細聲

睇樣又真係幾好嘅
咁講法無邊隻買得過
猶豫緊買dash pro 定apollo 7
兩款比較音質同講電話嘅清晰度
邊隻好啲 想聽日買 諗到頭都爆

ps 本身想買airpods

QC差到

Bragi d Qc係好撚差
中過中次Dash伏唔識死買埋Pro 但都係死左兩隻 岩岩走去換而家大細聲

死咗兩隻 Dash Pro ?
兩隻咩死法?
係咪應該等下

等啦 冇代理死得 我隻pro換左兩對

買開野果間返左一轉就斷貨

我都等緊
最後都係買咗apollo 7s
整體嚟講都幾滿意
雖然行過某啲位左耳會斷一斷
但係我覺得都算正常
始終出到條街干擾太多
不過情況唔係經常發生
搭地鐵都完全無問題
唯一唔滿意係講電話對方覺得太細聲
行咗幾間先搵到 仲要問落先知出咗s版
即敗
想問下用緊dash pro 嘅巴打,講電話對方有冇話好細聲,講野要好大聲對方先聽到?由其搭地鐵?同埋放左邊褲袋會唔會斷線?

之前用dash比條女屌話聽唔到我講野,我要大大聲好似嗌交咁先聽到,被迫轉左airpod
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞