True wireless 真無線耳機討論(2)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike

23號買 九龍灣HMV 要行去收銀果邊先有label 特價

依家買平好多 同抵買
我上個月買1990 隔左個禮拜就落1599
So far 用左成個月 其實無乜斷過 帶落都舒服
做運動fing黎fing 去都唔會甩

岩岩都買咗

跌咗the headphone 試下新嘢先 平咗成千

你買1599?

Yes 九龍灣HMV買 好彩仲有貨

斷就冇咩斷 但聲就冇onkyn 同 Bose 咁靚

你果個有冇成日重複已經測到心率

唔開jabra sport 果個apps 就冇
1600蚊咁撚抵屌,心郁郁
但隻the headphone未壞
Airpods同crazybaby隻air 邊隻好d

廢話?

airpods for sure
有冇用緊jabra sport巴打 轉咗第二啲耳棉用
dash pro入手
上年11月既crazybaby air仲未收到
order id 188xx
有無巴打知咩情況
我已經係放棄狀態
dash pro入手

旺角入手x2

等唔到再有大貨返

巴打你買左幾錢
dash pro入手

旺角入手x2

等唔到再有大貨返

巴打你買左幾錢

我灣仔買,2400
dash pro入手

旺角入手x2

等唔到再有大貨返

巴打你買左幾錢

我灣仔買,2400

差唔多,旺角都係23到尾
買左dash pro, 用落唔錯
係連線有時要search耐D,connect左行出街,係地鐵人多既地方都無咩點斷線
整體都唔錯,只係有D貴
有無巴打賣 降噪耳機
https://t.me/Water64
想問下 jabra elite sports 定 AirPod 會好啲? 唔該巴打
求意見

想入手apollo 7 / My Rhythm / Muse 5

邊個好啲或者有無推介

其實好想買apollo 7s不過搵唔到有貨賣
想買dash pro,但真係好貴
想買dash pro,但真係好貴

早買早享受,又開始斷貨
百老匯elite sport 1799 又幾能抵玩
hmv jabra elite sport 1599
諗緊 Jabra Elite Sport 或 Muse 5, 有冇巴打知 聽電話方便, 邊隻好啲? 用過 Headphone, 人哋成日聽唔到我講嘢, 所以冇考慮 dash pro...
hmv jabra elite sport 1599

其實係咪批貨有事
諗緊 Jabra Elite Sport 或 Muse 5, 有冇巴打知 聽電話方便, 邊隻好啲? 用過 Headphone, 人哋成日聽唔到我講嘢, 所以冇考慮 dash pro...

dash pro好能好戴 好貼耳
請問有買嘅巴絲打,dash pro啲聲會唔會靚airpods好多?貴成倍咁滯,有啲遲疑係咪入手⋯加上望到好多人投訴bragi啲QC
請問有買嘅巴絲打,dash pro啲聲會唔會靚airpods好多?貴成倍咁滯,有啲遲疑係咪入手⋯加上望到好多人投訴bragi啲QC

靚好多好多

靚好多好多

巴打有無搭巴士/地鐵聽?係咪好少斷?
我本身淨係有對earin,斷到 之後用過airpods,唔斷但唔夠隔音,所以最後比咗女友用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞