True wireless 真無線耳機討論(2)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
想買隻音質靚少少
唔咁太大粒既
平時做gym 用
要防水
筆直2000
買咩好

另外有隻flat 5 aria one 琴日先買 但帶帶下覺得太大粒想放
原價1599 現1100放 有意留contact

好似真係冇乜邊隻係又細粒又音質好又防水
音質->onkyo又太大粒
防水->dash音質又唔知算唔算靚
想買隻音質靚少少
唔咁太大粒既
平時做gym 用
要防水
筆直2000
買咩好

另外有隻flat 5 aria one 琴日先買 但帶帶下覺得太大粒想放
原價1599 現1100放 有意留contact

好似真係冇乜邊隻係又細粒又音質好又防水
音質->onkyo又太大粒
防水->dash音質又唔知算唔算靚

jarba elite sport ,唔算好細 但一定細粒過aria one ,aria個樣都幾柒
the headphone好撚正

你地用緊foam tips定原裝tips?

Foam
原裝唔係太舒服

Foam
原裝唔係太舒服

邊到買

Foam
原裝唔係太舒服

邊到買

我新買無耐用緊佢送嗰對 好似亦x有

Foam
原裝唔係太舒服

Agger foam舒服好多
想買隻運動聽歌唔會疾 操作可以淨係靠耳機 唔洗拎手機
the headphone 係咪唔錯?追post見大家都推介 仲會唔會有其他推介 等我落門市比較下 btw 會唔會邊到有多true wireless earbuds 試用
想買隻運動聽歌唔會疾 操作可以淨係靠耳機 唔洗靠手機 方便跑步 最好唔甩
the headphone 係咪唔錯?追post見大家都推介 仲會唔會有其他推介 等我落門市比較下 btw 會唔會邊到有多true wireless earbuds 試
岩岩入手左the headphone 好正,想問下係咪就甘聽完放入個盒度就識自己熄機,定還是要手動禁熄?
另外comply tip 係邊度買平,想入手~
有無人用過motorola verve one??
我直到琴日都用緊,但係起的士跌左
想知如果買過個買返同一隻好定換牌子好

Btw verveone個音質好撚正無論高中低音都好出色(尤其係bass) 係無得左右獨立連電話個下衰 逼人返工個陣淨係用死左邊
想買隻運動聽歌唔會疾 操作可以淨係靠耳機 唔洗拎手機
the headphone 係咪唔錯?追post見大家都推介 仲會唔會有其他推介 等我落門市比較下 btw 會唔會邊到有多true wireless earbuds 試用

去衛訊試?
岩岩入手左the headphone 好正,想問下係咪就甘聽完放入個盒度就識自己熄機,定還是要手動禁熄?

要手動熄 / 入盒叉電都會熄

Btw verveone個音質好撚正無論高中低音都好出色(尤其係bass) 係無得左右獨立連電話個下衰 逼人返工個陣淨係用死左邊

甘如果之前on左audio Transparency, 熄左耳機開番要吾要再on 過定已經off 左?

有冇人知air by crazybaby幾時開售 外型好靚仔 想拎佢同the headphone 比較下再決定
有冇人知air by crazybaby幾時開售 外型好靚仔 想拎佢同the headphone 比較下再決定

開售既話應該四月後既事黎
利申:已refund air去左買 the headphone

甘如果之前on左audio Transparency, 熄左耳機開番要吾要再on 過定已經off 左?

甘你老母 吾你老母 學識打正字ok?
請問邊間鋪可以有多啲款式擺出黎比人試?
請問邊間鋪可以有多啲款式擺出黎比人試?

胃信
好多都有得試
onkyo
bragi
3星
moto
etc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞