True wireless 真無線耳機討論(2)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
用緊the dash
又係斷到叫老母
仲諗住換onkyo w800bt,睇完巴打講一樣斷到屙撚
有冇巴打介紹下有邊隻放落右邊褲袋唔會聽歌疾下疾下

THE DASH UP左上2.2都斷?
我用THE HEADPHONE就好少斷
前面巴打用MUSE 5都少斷
想真係唔斷既應該係得AIRPODS

up左啦
放落右邊褲袋聽歌就立即疾下疾下
一定要揸住手機係胸前附近先得

諗住試唔試下erato rio 3 大舊d會唔會冇咁易斷
如果想音質唔太差,睇戲冇咁delay, 揀muse 5定the headphone好?
終於到我
The headphone 左面無聲
差電時右面正常咁一秒閃一下
左邊就唔知咩事一秒幾下咁狂閃
係咪已經玩完
如果想音質唔太差,睇戲冇咁delay, 揀muse 5定the headphone好?

去慰信試
用緊the dash
又係斷到叫老母
仲諗住換onkyo w800bt,睇完巴打講一樣斷到屙撚
有冇巴打介紹下有邊隻放落右邊褲袋唔會聽歌疾下疾下

THE DASH UP左上2.2都斷?
我用THE HEADPHONE就好少斷
前面巴打用MUSE 5都少斷
想真係唔斷既應該係得AIRPODS

up左啦
放落右邊褲袋聽歌就立即疾下疾下
一定要揸住手機係胸前附近先得

巴打,用咩電話聽歌?
我用iphone6出街都斷到仆街
轉左用iphone7就好好多,冇乜點斷
myrhythem 係 mongkok station 咁平既
有無人知呢間係咪伏
有無巴打用緊or用過 qcy q29??
2-300幾抵屌

唔好買

其實qcy q29, 先唔好講音質隔音(最近買左muse5 已經冇用隻q29)
其實都幾好,muse 5個叉電盒同蓋分離,係街拎個下冇咁方便,但q29個盒設計得好啲,而且輕巧好多
另外,最犀利地方係你開個蓋時,右面隻耳機已自動on 咗。只係手動開埋左耳,然後兩隻耳機電話都自動連線,但只係間唔中都連唔到要重開

但就換唔到耳棉,因為個盒同耳塞係perfect size, 一換耳棉就塞唔到落去,隔音自然差過muse5

斷線方面,坐地鐵冇乜斷,反而每次出銅鑼灣sogo 個頭就好疾。電話都係放褲袋,但一行就疾,企定反而冇事。

如果2~300 黎講係抵玩,我當時都係買黎試下之後先買啲貴少少既
2-300幾抵屌

唔好買

其實qcy q29, 先唔好講音質隔音(最近買左muse5 已經冇用隻q29)
其實都幾好,muse 5個叉電盒同蓋分離,係街拎個下冇咁方便,但q29個盒設計得好啲,而且輕巧好多
另外,最犀利地方係你開個蓋時,右面隻耳機已自動on 咗。只係手動開埋左耳,然後兩隻耳機電話都自動連線,但只係間唔中都連唔到要重開

但就換唔到耳棉,因為個盒同耳塞係perfect size, 一換耳棉就塞唔到落去,隔音自然差過muse5

斷線方面,坐地鐵冇乜斷,反而每次出銅鑼灣sogo 個頭就好疾。電話都係放褲袋,但一行就疾,企定反而冇事。

如果2~300 黎講係抵玩,我當時都係買黎試下之後先買啲貴少少既

老老實實呢隻我嗰陣用都無乜點窒
係戴得唔順服同易甩 同埋個盒成日都勁快無電嘅
2-300幾抵屌

唔好買

老老實實呢隻我嗰陣用都無乜點窒
係戴得唔順服同易甩 同埋個盒成日都勁快無電嘅

個盒真係好快冇電,但真係接收幾好,delay 仲好似冇muse5 咁耐
w800bt iphone用多唔多連接/斷 問題
google完一堆 好似佢最靚仔

前幾頁d巴打話斷到仆街

重有想問埋隔音 搭巴士,地鐵 用緊既巴打有咩comment

重有想問埋隔音 搭巴士,地鐵 用緊既巴打有咩comment

隔音 唔差可能我換左耳綿

行路係街成日斷
搭車/地鐵就冇問題
我用緊q26
點解咁平 係街同地鐵都冇斷過
但你地講啲貴野成日斷
我用緊q26
點解咁平 係街同地鐵都冇斷過
但你地講啲貴野成日斷

Q26唔係單耳咩
終於到我
係咪已經玩完

屌 me too
終於到我
係咪已經玩完

屌 me too

X3 😓
終於到我
係咪已經玩完

屌 me too

X3 😓

屌竟然
我用左三個月
聽日試下去換
終於到我
係咪已經玩完

屌 me too

X3 😓

屌竟然
我用左三個月
聽日試下去換

講下講下。。
Google唔到個維修中心係邊到
有無巴打知道係咪仲係荃灣灰窰角街?

又無官網又無營業時間
對The Headphone唔見左左面個隻
諗緊買返The Headphone 定轉其他

試聽下其他再決定啦

唔介意貴d咪玩下jabra or the dash
想搵返同價位咪muse 5
做運動 + 平常用 (要穩陣) budget around 500 有咩推介
啱啱唔小心跌咗the headphone 左耳
拎返上手都驚好似巴打咁樣收皮
好彩冇事...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞