True wireless 真無線耳機討論(2)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
Onkyo w8000bt
Bragi the headphone
Apple AirPods
主要開con call同聽歌用
對音色有d要求但唔算非常高
買邊款最好?

買邊款最好?

唔記得講埋
如果Onkyo $1200 AirPods要食炒價呢
買邊款最好?

唔記得講埋

講錯
Onkyo $1800先啱
買邊款最好?

唔記得講埋

講錯

w8000bt 出街 BT接收唔好,講電話一般
Bragi the headphone 左邊易壞,講電話把聲好爛。
AirPods 唔係每人耳形都戴到
買邊款最好?

唔記得講埋

講錯

w8000bt 出街 BT接收唔好,講電話一般
Bragi the headphone 左邊易壞,講電話把聲好爛。
AirPods 唔係每人耳形都戴到

Muse 5
Bragi headphone左耳突然無左聲係咪收左皮
事緣之前做運動, 用有線耳機, 條線FING下FING下, 好DISTURBing
所以想用個無線耳機專用黎跑步, 音質上既要求唔高.BUDGET 500以內
要求: 防噪, 防水, 跑步果陣唔會震下震下好多NOISE, 唔需要對話功能

希望各位巴打比d意見
http://www.samsung.com/global/galaxy/gear-iconx/
samsung gear iconx 大家感覺點

1.5hrs 電量 , bye9bye
Air by Crazybaby 會唔會16號又話delay
Air by Crazybaby 會唔會16號又話delay

睇佢fb 好似已經有人到貨, 用京東買
淘寶我大概見6月中到貨

淘寶我大概見6月中到貨

啲人話右耳接受差,叉電盒做工參差

淘寶我大概見6月中到貨

有冇link 可以睇?

淘寶我大概見6月中到貨

有冇link 可以睇?

上京東睇評價
支那野果然信唔過
遲啲睇埋鬼佬評價先
事緣之前做運動, 用有線耳機, 條線FING下FING下, 好DISTURBing
所以想用個無線耳機專用黎跑步, 音質上既要求唔高.BUDGET 500以內
要求: 防噪, 防水, 跑步果陣唔會震下震下好多NOISE, 唔需要對話功能

希望各位巴打比d意見

The Dash Pro
Jabra elites

The Dash Pro 明日香港發布,缺點:貴,Bragi 產品耐用程度比較....
Jabra elites 缺點:大舊,細耳仔戴落去成粒凸哂出黎

淘寶我大概見6月中到貨

有冇link 可以睇?

上京東睇評價

大陸貨果然係伏
想問下700蚊內雙邊無線有無咩牌子介紹下

仲想問Xpower同E&A呢2個牌子點?? 上網揾唔到比較

X power好似一般

https://www.indiegogo.com/products/avanca-minim-true-wireless-earbuds

希望各位巴打比d意見

The Dash Pro
Jabra elites

The Dash Pro 明日香港發布,缺點:貴,Bragi 產品耐用程度比較....
Jabra elites 缺點:大舊,細耳仔戴落去成粒凸哂出黎

多謝哂巴打既意見
不過超左budget~
早幾日買左dash 用左陣走左去update 2.2
Update失敗之後而家用唔到
問左bragi support個邊
叫我分別兩隻連電腦reset
但係而家得右耳連到電腦
左耳連唔到
已經再同個邊講左個問題 未有回覆

重可以點做
但係而家得右耳連到電腦
左耳連唔到

重可以點做

已解決
更新左3。0 接收好左好多 岩岩公司去拎野 唔記得帶電話都收到
但係而家得右耳連到電腦
左耳連唔到

重可以點做

已解決
更新左3。0 接收好左好多 岩岩公司去拎野 唔記得帶電話都收到

唔買dash pro🤔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞