True wireless 真無線耳機討論(2)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
有無邊隻係
平均d 唔會得個重bass
又音質好
千零蚊筆直係咪買the headphone最好?
有冇邊隻運動無線耳機好用?
主要想舒服同埋唔易甩 當然愈平愈好啦
1千蚊內
有無邊隻係
又音質好

Onkyo,應該算係true wireless既音質王
無知一問,邊到買the headphone平?
無知一問,邊到買the headphone平?

胃信1168
旺電3樓1148
有巴打話試過1100,但無開名
早2日買左the headphone
開耳機有時會連唔番部iPhone
禁實聽到4下叮叮聲後都係連唔到
大家有冇呢個問題?
有無邊隻係
又音質好

斷線斷到痴線 我個叉電盒個蓋仲爛埋
除非你淨係室內用
今朝係地鐵見到有人跌左一邊耳機係度搵
睇見佢都覺得心痛
早2日買左the headphone
開耳機有時會連唔番部iPhone
禁實聽到4下叮叮聲後都係連唔到
大家有冇呢個問題?

開始有d擔心Crazybaby Air
20日無update,本身話1月而家3月
係咪已經放棄左
有無邊隻係
又音質好

斷線斷到痴線 我個叉電盒個蓋仲爛埋
除非你淨係室內用

齋講音質好姐
如果佢接受有the headphone 甚至 airpod咁穩定一早屈晒機
係咪已經放棄左

我都等緊
係咪已經放棄左

我都等緊

啲大陸野靠唔住
係咪已經放棄左

我都等緊

啲大陸野靠唔住

所以我退左然後買左the headphone
係咪已經放棄左

我都等緊

啲大陸野靠唔住

所以我退左然後買左the headphone

實係d大陸人貪哂d錢
突然間有咁多錢,唔好好利用,到最後一定仆街
Btw你估今年聖誕有未?
屌你老母,the headphone 左邊死撚左,宜家得右邊連到有聲,睇佢官網同說明書都無講點解決

聽日打上代理問
屌你老母,the headphone 左邊死撚左,宜家得右邊連到有聲,睇佢官網同說明書都無講點解決

聽日打上代理問

落盒叉下電都唔得
https://www.newmobilelife.com/2017/03/08/nakamichi-myrhythm/
Nakamichi myrhythm 點睇?

岩岩都睇左,唔知音色點呢?
https://www.newmobilelife.com/2017/03/08/nakamichi-myrhythm/
Nakamichi myrhythm 點睇?

好似幾正
利申用緊headphone
[quote]屌你老母,the headphone 左邊死撚左,宜家得右邊連到有聲,睇佢官網同說明書都無講點解決

聽日打上代理問

落盒叉下電都唔得[/quote
叉左成晚都無用,叉個陣個led唔係一齊閃
1月買左無耐就玩完
屌唔見左headphone 😭😭
屌唔見左headphone 😭😭

點唔見?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞