True wireless 真無線耳機討論(2)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
kickstarter 又有一隻平野出現

link?

佢應該話呢隻https://www.kickstarter.com/projects/1792059063/liberty-the-first-zero-compromise-total-wireless-e?ref=popular

都唔算真係好平
追完呢個post,我用緊iphone 7 plus既,小弟想問如果大概千幾budget係咪airpod係最好既choice? 我見大家都係推the headphone,thanks

Airpod 一定ok
如果你唔介意個樣
追完呢個post,我用緊iphone 7 plus既,小弟想問如果大概千幾budget係咪airpod係最好既choice? 我見大家都係推the headphone,thanks

Airpod 一定ok
如果你唔介意個樣

等出第二代,希望今年有
有冇巴打知道邊到買dash pro最平?
有無邊隻真無線耳機左右耳連接穩定唔會斷下斷下? 500~600?
之前諗住試玩下淘左隻雞野返黎,覺得都幾好用同方便但係成日斷左右耳成日斷?
唔太求音質,普通就ok

我搵極都唔見有評測

我搵極都唔見有評測

無咩
有冇人試過Here one?

我搵極都唔見有評測

無咩

好想知佢個連線質素有無比第一代好
電話放係個褲袋度, 講電話或聽歌會唔會收得唔好

我搵極都唔見有評測

都無貨,成個旺角都無

買開野果個返左十隻之後都無貨返

星際果d都無
有冇人試過Here one?

上網睇好似好多場境轉

見旺角做緊2198,唔知得唔得
琴日忍唔住手買左muse 5 @1097衛訊
之前用淘寶貨,差好遠,至少出出入入已經唔會斷
不過係有小小大舊同個叉電盒唔靚
crazybaby air好似出左貨
the headphone用咗幾個月左耳終於出問題
erato apollo 7s 巴打門點睇?
之前用開audio technica 有線
利申都算對鼓聲有要求
crazybaby air好似出左貨

report
見個個隻樣都差唔多 音質又唔會有普通iem咁好 其實淘寶你咪最抵玩

用緊隻都係眾籌貨,大概HKD5xx
唔計佢接收/電量問題,唔係話真係差過普通iem好多 (普遍評價都係講呢隻音質算好)

而家真係方便至上,一用開呢類真係唔會轉返有線

咩問題?
So far 我用左幾個月都冇事
係未跌/撞過黎?
Nakamichi MyEars True Wireless Earphones NEP-TW1

有冇巴打試過E隻?

易唔易斷線?
點睇earin m1 ,1300到有交易

同問

見到都好似唔差

咩問題?
係未跌/撞過黎?

咩都冇 我都諗住過咗幾個月無事

咩問題?
係未跌/撞過黎?

咩都冇 我都諗住過咗幾個月無事

通常都係即刻換新
phazon呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞