True wireless 真無線耳機討論(2)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
touchwood跌左幾次安然無恙

左耳?

右多過左

你真係好彩

我都跌過幾次右耳
用緊呢隻
跑步做尖唔會突 但係收音好差
普通行街用
想收音好
外型細粒d
音色一般都接受到
畢直2000
有咩選擇
普通行街用
想收音好
外型細粒d
音色一般都接受到
畢直2000
有咩選擇

收音好係講緊個咪講野清楚定連線穩定?
普通行街用
想收音好
外型細粒d
音色一般都接受到
畢直2000
有咩選擇

連線穩定
如果連個咪講野都清楚就更好
普通行街用
想收音好
外型細粒d
音色一般都接受到
畢直2000
有咩選擇

連線穩定

咪講野清楚+連線穩定->airpods
用緊呢隻
跑步做尖唔會突 但係收音好差

公模貨
H7同diifa 同1樣野賣緊599
現今技術黎講,wireless耳機係咪係一定有delay?
普通行街用
想收音好
外型細粒d
音色一般都接受到
畢直2000
有咩選擇

連線穩定

$2000畢直就erato apollo 7
不過見個post冇咩人講呢隻
夠細音質算係咁

線都有delay
好似係
普通行街用
想收音好
外型細粒d
音色一般都接受到
畢直2000
有咩選擇

連線穩定

咪講野清楚+連線穩定->airpods

有諗過不過唔想成條野放喺隻耳度 #sosad#

線都有delay
好似係

aptX
普通行街用
想收音好
外型細粒d
音色一般都接受到
畢直2000
有咩選擇

連線穩定

夠細音質算係咁

因為the headphone太抵玩
變左the headphone post
買左bragi the headphone幾日
本身左右耳連得好地地
無神神斷開左連唔撚返
左耳長期顯示差爆電
有無咩方法可以試下令佢地連返一齊

true wireless 一日未有stereo phone call..好難轉
普通行街用
想收音好
外型細粒d
音色一般都接受到
畢直2000
有咩選擇

連線穩定

夠細音質算係咁

好正, 睇左D網上 review, 話得番其中一隻都仲work, 仲可以360度差電
between, 有冇一手用家用後感
本身左右耳連得好地地
無神神斷開左連唔撚返
左耳長期顯示差爆電

代理
普通行街用
想收音好
外型細粒d
音色一般都接受到
畢直2000
有咩選擇

連線穩定

夠細音質算係咁

因為the headphone太抵玩
變左the headphone post

如果crazybaby 隻 air出左應該都有得打下既
true wireless 一日未有stereo phone call..好難轉

我仲以為得一邊聲係我問題
唔好意思追唔晒po, the headphone係咪有地方做千一蚊?
本身左右耳連得好地地
無神神斷開左連唔撚返
左耳長期顯示差爆電

幾日就拎去換啦

線都有delay
好似係

aptX

what is aptX

我講果種delay係0.5秒至1秒果種
唔係0.000001秒

線都有delay
好似係

aptX

what is aptX

我講果種delay係0.5秒至1秒果種
唔係0.000001秒

The headphone好似冇0.5delay
唔多覺有明顯滯後
Erato Apollo 7 邊度買抵d
見amazon連運費$2,150, 但唔想等太耐
小弟有隻the headphone, 係wilson 買左3日.. 想放..
$1,000 齊盒齊單

Tg: https://t.me/aw131

巴打仲有冇 窮j想要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞